Bu arkadaşa katılıyorum 2si de bayağı iyi anakartlar ne için kullanacaksınız?İkisi de çok kaliteli anakart. Cevabım ise alttaki çünkü WIFI 6E desteği, bluetooth desteği vs. var. Ekstra adaptör almak gerekmez.
Only oyun sadece hangisinin daha iyi olacağını bilmek istiyorum.Bu arkadaşa katılıyorum 2si de bayağı iyi anakartlar ne için kullanacaksınız?
Soğutma olarak iyi mi ?Asus PRIME X670-P her hava şartında daha iyi bir anakarttır hocam.
hocam normalde x670 daha iyi bi chipsete sahip lakin b650 rog strix+wifi olduğu için onu onu tercih ederdim. prime biraz kalitesiz duruyoAsus PRIME X670-P AM5 Soket, DDR5 Ram
Asus ROG STRIX B650-A GAMING WIFI AMD AM5 DDR5 ATX Anakart
Nedenleriyle yazarsanız sevinirim.
Sadece oyun ise ikisinin de yerine b650m ds3h gibi bir anakart seçip ekran kartına abanmanızı yeğlerim.Only oyun sadece hangisinin daha iyi olacağını bilmek istiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Soğutma olarak iyi mi ?
sadece oyun için iki anakartta abartıOnly oyun sadece hangisinin daha iyi olacağını bilmek istiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Soğutma olarak iyi mi ?
kaliteli istiyorum diye abartmaya gerek yok x670 çipseti profesyoneller için sadece oyun için ise rog strix aşırı mantıksız b650 ds3h gibi daha ucuz anakart alabilirsin ihtiyacını fazlasıyla görür oyun için zaten anakart çok önemli bir parça değil ekran kartına abanmak daha doğruneden abartı olsun knk kaliteli istiyorum
Anakartlar, en önemli bilgisayar bileşenlerinden biridir ve anakart seçimi, bilgisayarların performans ve işlevselliklerinde ciddi oranda rol oynar. Çünkü edinilen işlemcilerin, belleklerin ve daha birçok bilgisayar parçasının potansiyellerinin en iyi şekilde kullanılabilmesi, anakartlar sayesinde olur.kaliteli istiyorum diye abartmaya gerek yok x670 çipseti profesyoneller için sadece oyun için ise rog strix aşırı mantıksız b650 ds3h gibi daha ucuz anakart alabilirsin ihtiyacını fazlasıyla görür oyun için zaten anakart çok önemli bir parça değil ekran kartına abanmak daha doğru