Çözüldü✓ Asus X670-P vs B650-A Hangisi daha iyi ???

fixeb

80+
Reaksiyon skoru
19

Asus PRIME X670-P AM5 Soket, DDR5 Ram​

Asus ROG STRIX B650-A GAMING WIFI AMD AM5 DDR5 ATX Anakart
Nedenleriyle yazarsanız sevinirim.​

x670. chipset daha iyi

İkisi de çok kaliteli anakart. Cevabım ise alttaki çünkü WIFI 6E desteği, bluetooth desteği vs. var. Ekstra adaptör almak gerekmez.

x670 daha iyi.

İkisi de çok kaliteli anakart. Cevabım ise alttaki çünkü WIFI 6E desteği, bluetooth desteği vs. var. Ekstra adaptör almak gerekmez.
Bu arkadaşa katılıyorum 2si de bayağı iyi anakartlar ne için kullanacaksınız?

• Beğen
Reaksiyonlar: Oppi
Asus PRIME X670-P her hava şartında daha iyi bir anakarttır hocam.

Asus PRIME X670-P AM5 Soket, DDR5 Ram​

Asus ROG STRIX B650-A GAMING WIFI AMD AM5 DDR5 ATX Anakart​

Nedenleriyle yazarsanız sevinirim.​

hocam normalde x670 daha iyi bi chipsete sahip lakin b650 rog strix+wifi olduğu için onu onu tercih ederdim. prime biraz kalitesiz duruyo

Only oyun sadece hangisinin daha iyi olacağını bilmek istiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Soğutma olarak iyi mi ?
sadece oyun için iki anakartta abartı

neden abartı olsun knk kaliteli istiyorum
kaliteli istiyorum diye abartmaya gerek yok x670 çipseti profesyoneller için sadece oyun için ise rog strix aşırı mantıksız b650 ds3h gibi daha ucuz anakart alabilirsin ihtiyacını fazlasıyla görür oyun için zaten anakart çok önemli bir parça değil ekran kartına abanmak daha doğru

kaliteli istiyorum diye abartmaya gerek yok x670 çipseti profesyoneller için sadece oyun için ise rog strix aşırı mantıksız b650 ds3h gibi daha ucuz anakart alabilirsin ihtiyacını fazlasıyla görür oyun için zaten anakart çok önemli bir parça değil ekran kartına abanmak daha doğru
Anakartlar, en önemli bilgisayar bileşenlerinden biridir ve anakart seçimi, bilgisayarların performans ve işlevselliklerinde ciddi oranda rol oynar. Çünkü edinilen işlemcilerin, belleklerin ve daha birçok bilgisayar parçasının potansiyellerinin en iyi şekilde kullanılabilmesi, anakartlar sayesinde olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,275
Üyeler
192,669
Son üye
merirm
Geri