Masaüstüne girmiyor o yazı gidip geliyorHocam asıl önemli olan masaüstü geldikten sonra ekranda bir gidip gelme var mı
Güvenli modu açma gereği duymadım önceden de öyle yapıyordjm bir sorun çıkmıyordugüvenli modda eski sürücüleri silip yenisini yüklediniz mi ?
hocam bir tane bios ayarının ayarlanması gerekiyordu sanki resize bar dı sanırımMerhaba intel b580 erkan kartını aldım ve az önce taktım ama nedense asus yazısı gelip gidiyor yardım edermisiniz
Açtım onu olmuyorhocam bir tane bios ayarının ayarlanması gerekiyordu sanki resize bar dı sanırım
Hocam biostan sıfırladım olmadi ve görüyor depolamayı . Acaba psu 500 w yetmiyor ola blr mi alakası var mıAnlaşılan sürekli restart atıyor boot etmiyor sürücü farklı bile olsa masaüstünün gelmesi gerekir farklı bir sorun var . Bios a girip sıfırlsyın boot kısmından depolama birimi görünüyor mu kontrol edin eğer yine devam ederse sorununuz önemli dosyalarınız var ise depolamayı başka bir bilgisayara takıp dosyalarınızı alın sonrasında format atın bence en azından daha az uğraşırsınız .
Olabilir hocam ama sanmıyorum sonuçta kart yüke girmiyor henüz sadece windows açılacak bence en temizi format atmayı deneyin ama şu an windows boot etmiyor gibi o sorun çözülse açılacak bence son çare olarak uğraşmakn istemiyorsanız format atın geçin .Açtım onu olmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam biostan sıfırladım olmadi ve görüyor depolamayı . Acaba psu 500 w yetmiyor ola blr mi alakası var mı
Chat gpt ye sordum diyor Windows boot manager yok olması lazım fln diyor aynı şeyi mi diyorsunuzOlabilir hocam ama sanmıyorum sonuçta kart yüke girmiyor henüz sadece windows açılacak bence en temizi format atmayı deneyin ama şu an windows boot etmiyor gibi o sorun çözülse açılacak bence son çare olarak uğraşmakn istemiyorsanız format atın geçin .
Resizebar performans arttırmaya yönelik bir özellik sizin sorun ile bir alakası yok .