Asus Z390-a Alınır mı?

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,120
Merhaba geçen gün msı z370-a-pro almıştım ve anakartın ram slotları bozukmuş o yüzden iade ettim ve bu anakartı almak istiyorum. Merak ettiğim bir şey var 7.1 ses kartı var mı acaba anakartta ve hepsiburada da 1345 TL bu fiyata daha iyisini alabilir miyim ? İşlemcim : i7 8700k

Merhaba geçen gün msı z370-a-pro almıştım ve anakartın RAM slotları bozukmuş o yüzden iade ettim ve bu anakartı almak istiyorum. Merak ettiğim bir şey var 7.1 ses kartı var mı acaba anakartta ve hepsiburada da 1345 TL bu fiyata daha iyisini alabilir miyim ? İşlemcim : i7 8700k
Neden B365m almıyorsunuz ki bu kadar para vermeye ne gerek var ?

B450M AMD için bir anakart ve almışken iyi bir şey almak istiyorum.
Özür dilerim B365M demek istemiştim. Biraz fazla olmuş o kart ama almak istiyorsanız da bir şey diyemeyeceğim. Paranız çok demek ki. Hayırlı olsun. Güzel Anakarttır.

Özür dilerim B365M demek istemiştim. Biraz fazla olmuş o kart ama almak istiyorsanız da bir şey diyemeyeceğim. Paranız çok demek ki. Hayırlı olsun. Güzel Anakarttır.
Param çok olduğu için almıyorum tabii ki de sadece amacım topladığım pc de 3 4 yıl beni idare edebilmesi. Açıkçası oc de yapmak istiyorum. Teşekkür ederim :)

i7 8700K var Z370 almak zorunda. K serisi işlemciye B serisi almak küfür olur. Z390 alırsanız takamayabilirsiniz. Z370 almanız lazım. Bütçeniz ne kadar?

i7 8700K var Z370 almak zorunda. K serisi işlemciye B serisi almak küfür olur. Z390 alırsanız takamayabilirsiniz. Z370 almanız lazım. Bütçeniz ne kadar?
Z390 alırsam neden takamayayım ki ? Bütçem 1300 tl falan

Veya sizin attığınız Z390-A' yı alabilirsin pek farkları yok hatta Tomahawk öneririm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Karışıklık olmasın Tomahawk 4000 MHz+ RAM destekliyor.

Bunu da düşünebilirsin.
Üçünden birini al.

Son düzenleme:
Veya sizin attığınız Z390-A' yı alabilirsin pek farkları yok hatta Tomahawk öneririm.

Karışıklık olmasın Tomahawk 4000 MHz+ RAM destekliyor.

Bunu da düşünebilirsin.
Üçünden birini al.
Teşekkürler. Bir sorum olacak size itopya da benim attığım anakarta 7.1 ses kartlı yazmış ancak sitesinde böyle bilgiye ulaşamadım bu bilgi doğru mudur acaba ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,359
Üyeler
183,986
Son üye
YoungYaso
Geri