FreakyXd
80+ Silver
Hayır ben tuf yada rogdan değil bu karttan bahsediyorum.aynen benimde baya kafam karıştı rogda düzeltseler sorunu. tuf evo çıkartarak düzeltdi
Dual ''EVO'' modelleri sorunsuz. Ancak bir kart alacak olsam ne ASUS ne MSI alırım. Nvidia da Evga, Galax, Palit, Zotac, Inno3D ; AMD'De Sapphire ve XFX'Ten başka almam. Partnerlerin kartlarını almak her zaman en mantıklısıdır. Galax ve XFX en sevdiğim markalar iki taraftan.Dual hakkında istediğim yorumu bulamadım.
zotac mini rtx 2060 super hakkında ne düşünüyorsunuz ?Dual ''EVO'' modelleri sorunsuz. Ancak bir kart alacak olsam ne ASUS ne MSI alırım. Nvidia da Evga, Galax, Palit, Zotac, Inno3D ; AMD'De Sapphire ve XFX'Ten başka almam. Partnerlerin kartlarını almak her zaman en mantıklısıdır. Galax ve XFX en sevdiğim markalar iki taraftan.
XFX fiyatına göre çok çok iyi zira Galax'ta aynı şekilde. Çok F/P ler.
Gayet güzel. Fiyatı da çok iyi zaten. Alınabilir.zotac mini rtx 2060 super hakkında ne düşünüyorsunuz ?
3500tl hocam. Site güvenilir.Vatanda fiyatı 4.000 TL iyi gibime geldi sanki.
kartda irternet şeyine kapalı malesef miktarı yüksek oldu için banka açmıyor.3500tl hocam. Site güvenilir.
Zotac GeForce RTX 2060 Super Mini 8GB Ekran Kartı (ZT-T20610E-10M)
Zotac GeForce RTX 2060 Super Mini 8GB Ekran Kartı (ZT-T20610E-10M) / 8 GB Ekran Kartlı / NVIDIA GeForce RTX Ekran Kartı / GDDR6 RAM Destekli / 256 bit / NVIDIA / PCI-Express 3.0 Uyumlu / GeForce RTX 2060 GPU / Gaming / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın!www.webdenal.com