AsusDual RX6600 5000tl Alınır mı?

1080p de yapmasını isteyin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İstedim hocam yarin yapacak bugun evde değilmiş. Sag olsun yardimci oldu baya

ayarları yükseğe çekmesini söyleyin ve fan hızı hotspot sıcaklığı gibi şeyleri göstermemiş

Ben benim rx570i satarken bile 1920x1080 test yapıyorum bu insanlar hangi mantıkla 720p test başlatıyor anlamış değilim. İkinci el ilanlarında çok geziyorum, hotspot sıcaklığı gerçekten önemli amd kartlarında. Özellikle 5000 ve 6000 serilerinde 95-105 dereceleri gördüğüm çok oldu.

Hocam keşke çözünürlük daha yüksek olsaymış ama yinede iyi

1080p de yapmasını isteyin.

Ne diyorsunuz hocam?

Son düzenleme:
Testler bu ayarda yapıldı
IMG_5901.webp

gayet alınır değerler normal aralıkta

1 hafta mining yalandır. Rahat 2 3 aydır o. 1 hafta mining yapan kimse söylemez bile. Kart olarak Dual serin bir model 5000 e alınır.

Kart sicakligi nasil 48 derece?Kimse sasirmamis bir sey dememis.Ilk defa boyle bir sey goruyorum.Bir sey var sanki

• Beğen
Reaksiyonlar: Styx
Kart sicakligi nasil 48 derece?Kimse sasirmamis bir sey dememis.Ilk defa boyle bir sey goruyorum.Bir sey var sanki
Nasıl yani hocam?

1 hafta mining yalandır. Rahat 2 3 aydır o. 1 hafta mining yapan kimse söylemez bile. Kart olarak Dual serin bir model 5000 e alınır.
Teşekkürler, değerler iyiyse alıyorum

gayet alınır değerler normal aralıkta
Teşekkürler hocam

Nasıl yani hocam?

Teşekkürler, değerler iyiyse alıyorum

Teşekkürler hocam
Normalde 60 derecelerde geziniyor.Birkav forumda da 48 49 derece gordum fakat bir baska test sonuclarinda 62 derece acaba bakim zamani geldigi icin mi 62 yoksa 49 derece olmasi bir sorun teskil ettigi icin mi?Bana sicaklik cok dusuk geldi

Normalde 60 derecelerde geziniyor.Birkav forumda da 48 49 derece gordum fakat bir baska test sonuclarinda 62 derece acaba bakim zamani geldigi icin mi 62 yoksa 49 derece olmasi bir sorun teskil ettigi icin mi?Bana sicaklik cok dusuk geldi

Arkadaşın sistemi böyle

İstedim hocam yarin yapacak bugun evde değilmiş. Sag olsun yardimci oldu baya

Ne diyorsunuz hocam?
İyi değerleri hocam yalnız şeyi de sorun mining yapanlar kart ısınmasın diye farklı bios yüklüyorlar orijinal bios yüklüyse alabilirsiniz.

Geri