Teil5757
80+
- Reaksiyon skoru
- 96
1080p de yapmasını isteyin.Valla direkt yukledim youtubedan ne attiysa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1080p de yapmasını isteyin.
1080p de yapmasını isteyin.Valla direkt yukledim youtubedan ne attiysa
İstedim hocam yarin yapacak bugun evde değilmiş. Sag olsun yardimci oldu baya1080p de yapmasını isteyin.
ayarları yükseğe çekmesini söyleyin ve fan hızı hotspot sıcaklığı gibi şeyleri göstermemiş
Ben benim rx570i satarken bile 1920x1080 test yapıyorum bu insanlar hangi mantıkla 720p test başlatıyor anlamış değilim. İkinci el ilanlarında çok geziyorum, hotspot sıcaklığı gerçekten önemli amd kartlarında. Özellikle 5000 ve 6000 serilerinde 95-105 dereceleri gördüğüm çok oldu.
Hocam keşke çözünürlük daha yüksek olsaymış ama yinede iyi
Ben chatgptye sordum o da değerler için gayet iyi dedi.alınır
Nasıl yani hocam?Kart sicakligi nasil 48 derece?Kimse sasirmamis bir sey dememis.Ilk defa boyle bir sey goruyorum.Bir sey var sanki
Teşekkürler, değerler iyiyse alıyorum1 hafta mining yalandır. Rahat 2 3 aydır o. 1 hafta mining yapan kimse söylemez bile. Kart olarak Dual serin bir model 5000 e alınır.
Teşekkürler hocamgayet alınır değerler normal aralıkta
Normalde 60 derecelerde geziniyor.Birkav forumda da 48 49 derece gordum fakat bir baska test sonuclarinda 62 derece acaba bakim zamani geldigi icin mi 62 yoksa 49 derece olmasi bir sorun teskil ettigi icin mi?Bana sicaklik cok dusuk geldiNasıl yani hocam?
Teşekkürler, değerler iyiyse alıyorum
Teşekkürler hocam
Normalde 60 derecelerde geziniyor.Birkav forumda da 48 49 derece gordum fakat bir baska test sonuclarinda 62 derece acaba bakim zamani geldigi icin mi 62 yoksa 49 derece olmasi bir sorun teskil ettigi icin mi?Bana sicaklik cok dusuk geldi
İyi değerleri hocam yalnız şeyi de sorun mining yapanlar kart ısınmasın diye farklı bios yüklüyorlar orijinal bios yüklüyse alabilirsiniz.İstedim hocam yarin yapacak bugun evde değilmiş. Sag olsun yardimci oldu baya
Ne diyorsunuz hocam?
Orijinal biosmuşİyi değerleri hocam yalnız şeyi de sorun mining yapanlar kart ısınmasın diye farklı bios yüklüyorlar orijinal bios yüklüyse alabilirsiniz.