Bu konuların sonu kavga ile bitiyor 100 kere söyledm halada söylüyorum isteyen din düşmanımıydı googleda araştıran bulur böyle konular tartışılacak konular değilBi arkadaşla tartıştık diyo ki Atatürk din düşmanı falan ona uyan falan filan baya şey diyordu
Ben pek inanmıyorum ona , Diyanet İşleri Başkanlığını Atatürk kurdu diye biliyorum ne dersiniz
kadir mınoğlunu dinlemeyi bıraksınBi arkadaşla tartıştık diyo ki Atatürk din düşmanı falan ona uyan falan filan baya şey diyordu
Ben pek inanmıyorum ona , Diyanet İşleri Başkanlığını Atatürk kurdu diye biliyorum ne dersiniz
Onu bunu geçtim adam din düşmanıysa din düşmanı ben şuan böyle rahat yaşayabiliyorsam bu adam sayesinde yaşıyorum din düşmanı olması benide alakadar etmez.Bi arkadaşla tartıştık diyo ki Atatürk din düşmanı falan ona uyan falan filan baya şey diyordu
yorumunuzu raporlarımÖyle bişey yok tartışmaya hatta tartışmaya kapalı bir konu bu bence Atatürk tarikatları cemaatleri kapatarak din adı altında dine zarar veren uygulamaları bitirdi şuan da cemaatler dini farklılaştiriyor farkındaysaniz