neptün yüksel
80+ Bronze
İnternette bulamadım ama doğrudur bir şey diyemem.Chp 1978 yılında iktidardı.
İnternette bulamadım ama doğrudur bir şey diyemem.Chp 1978 yılında iktidardı.
Sonradan parti kurdur ilk başlarda Chp genel başkanıydı.İnternette bulamadım. Ecevit var oda Demoktratik Parti.
Başbakan olmuştur 1974-1978 arası. Cumhurbaşkanı olmadı.Sonradan parti kurdur ilk başlarda Chp genel başkanıydı.
@EFI Shell oy sen raporladınmıkadir mınoğlunu dinlemeyi bıraksın
neyse şu efi denen elemanı engelledikmiydi forumda başka israf gözüme görünmez@EFI Shell oy sen raporladınmıvah vah çok kalbim kırıldı napıcam ben
Zamanında sahte hocaları idam etti hatta bir din adamı öyle diyor videoyu YouTube üzerinde bulamadım fakat Facebook üzerinde buldum buyurun izleyinBir zamanlar dindar biriydim Atatürk din düşmanı derlerdi dindar kesimler o yüzden sevmezdim daha sonra dinin ve dincilerin ne kadar kötü olduklarını gördüm Atatürk'ün zamanında bunları niye astığını çok iyi anladım keşke hepsini assaydı şimdiki tarikatlar milletin parasını heba eden diyanet felan olmazdı tarikat yurtlarında çocuklar tecavüz edilmezdi
Wikipedia üzerinden net bilgilere ulaşırsın tüm hükümetleri buradan incelemen mümkün ayrıca şunu bilmen gerek Parlamenter sistemde Cumhurbaşkanı halk tarafından seçilmez çünkü semboliktir ve meclis tarafından seçilir başbakan halk tarafından seçilir şuan ki olduğumuz sistemde parlamenter sistem değildir yanlışım varsa düzeltiniz bu arada 78 yılında ki hükümetin kim tarafından kurulduğu aşağıda linkte yazmaktadır ayrıca 2000 senesinde CHP iktidara gelmemiştir parti bazından bakarsanızBaşbakan olmuştur 1974-1978 arası. Cumhurbaşkanı olmadı.
2000 yıllarında olmuş. O da Demokratik Sol Parti.
1978'de hangi partili idi Cumhurbaşkanı?
PırtEvet.
Arkadaşına Sinan Oğan'ın Panzehir kitabını okumasını öner. Daha da ikna olmazsa sal gitsin ne diyeyim.Bi arkadaşla tartıştık diyo ki Atatürk din düşmanı falan ona uyan falan filan baya şey diyordu
Ben pek inanmıyorum ona , Diyanet İşleri Başkanlığını Atatürk kurdu diye biliyorum ne dersiniz
Saygım arttı o zaman iyi yapmamış az bile yapmış AtatürkEvet.
Sonuçta CHP'den gelmemiş anladığım kadarıyla. Ecevit başbakan idi 1974 - 1978.Zamanında sahte hocaları idam etti hatta bir din adamı öyle diyor videoyu YouTube üzerinde bulamadım fakat Facebook üzerinde buldum buyurun izleyin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Wikipedia üzerinden net bilgilere ulaşırsın tüm hükümetleri buradan incelemen mümkün ayrıca şunu bilmen gerek Parlamenter sistemde Cumhurbaşkanı halk tarafından seçilmez çünkü semboliktir ve meclis tarafından seçilir başbakan halk tarafından seçilir şuan ki olduğumuz sistemde parlamenter sistem değildir yanlışım varsa düzeltiniz bu arada 78 yılında ki hükümetin kim tarafından kurulduğu aşağıda linkte yazmaktadır ayrıca 2000 senesinde CHP iktidara gelmemiştir parti bazından bakarsanız
![]()
42. Türkiye Hükûmeti - Vikipedi
tr.m.wikipedia.org
Mesaj otomatik birleştirildi:
Buradan da liste yazısına tıklayıp hangi partinin hangi senede kaç yıl iktidarda kaldığı ve kimin yönettiği yazmaktadır bu liste Başbakan listesidir Cumhurbaşkanı listesine bakmak için ayrıca bakınız yazısına tıklayıp Cumhurbaşkanı listesine tıklamanız gerek @neptün yüksel
Türkiye hükûmetleri listesi - Vikipedi
tr.m.wikipedia.org
Bütün argümanlarını, kanıtlarını sun hepsine tek tek cevap vereceğim Caner.Evet.
Boşuna canere yazma ortaya laf atar arkasında durmaz zaten başka bir konusundaki yazdım konu din olunca caner fonksiyonlarına kapatıyorBütün argümanlarını, kanıtlarını sun hepsine tek tek cevap vereceğim Caner.