The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
Fesli deli adamı acilen bırakmalı o arkadaşın
Merhaba genelde bu lafı etmelerindeki sebep laiklik oluyor gördüğüm kadarı ile.Bi arkadaşla tartıştık diyo ki Atatürk din düşmanı falan ona uyan falan filan baya şey diyordu
Ben pek inanmıyorum ona , Diyanet İşleri Başkanlığını Atatürk kurdu diye biliyorum ne dersiniz
Hayır.Bi arkadaşla tartıştık diyo ki Atatürk din düşmanı falan ona uyan falan filan baya şey diyordu
Ben pek inanmıyorum ona , Diyanet İşleri Başkanlığını Atatürk kurdu diye biliyorum ne dersiniz
Elmalı tesvirini yazdırmış ve Kuran kurslarına izin ve destek vermiştiBi arkadaşla tartıştık diyo ki Atatürk din düşmanı falan ona uyan falan filan baya şey diyordu
Chp 1978 yılında iktidardı.Atatürk modern olmak adına hatalar yapan biri.
Gerek din, gerek kılık, kıyafet ve gerek gelenek görenek. Atatürk bunu kökten değiştirmeye çalıştı.
Tabi Atatürk ve İnönü'den sonra bir daha bu millet CHP'yi başa getirmedi hiç. Zaten bu iki insandan seçimlerden ziyade başa gelmedi. Biri ülkeyi kurdu, diğeri de niye geldi bilmiyorum,
Hatta bu zamanda 7 düvel bir araya geldi yine CHP'yi seçmedi.
İstemiyorlar abi, zorla mı gelecekler.