Neler Yeni

Atatürk Neden Sarı Saçlı Mavi Gözlü?

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,116
İsim
Arda doğan
Araştırmama Göre Çerkes'lerde Sarı saç mavi gözlülük varmış karaçay balkar nogay ve kumul etnik kökenlilerde varmış sizce neden?

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Kadir
Hangi kafayla açtın konuyu

Ekler

• GVskXh0XcAALtXZ.jpeg
    GVskXh0XcAALtXZ.jpeg
    29.4 KB · Hit: 22

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,116
İsim
Arda doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Olm ben hataylıyım benim akrabalarda da var mavi göz yani bu gen ile alakalı.
Yok onu biliyom cahilin biri ile tartıştım Atatürk sarı saçlı mavi gözlü Türk Değil Diyince Lan Ben Mi Yanlış Biliyom Diye Bi Kafa Durdu Araştırıp Sorayım Dedim

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,057
İsim
Mehmet
Yok onu biliyom cahilin biri ile tartıştım Atatürk sarı saçlı mavi gözlü Türk Değil Diyince Lan Ben Mi Yanlış Biliyom Diye Bi Kafa Durdu Araştırıp Sorayım Dedim
Ya aga bos is bunlar neyin ne olduğu belli bu konular hakkında araştırma yapmak saçma dini ve milli değerleri birbirine karıştırmak bu ülke dışında hiç bir ülkede yok zaten sana önerim takma bu insanları kafayı yersin.zaten Mustafa Kemal Atatürk din düşmanı olsa adam camileri yikardı kimsede bişey diyemezdi belki dine uygun olmayan adımlar atmış olabilir bazı konularda da hata yapmış olabilir ama bu onun değerini düşürmez. En basitinden o bizim milli değerimiz Avrupa ABD gibi lgbt ye tapmıyoruz yada Hıristiyanlıka sövmüyoruz o bile bizim değerlerin üst seviyede olduğunu gösterir.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,116
İsim
Arda doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya aga bos is bunlar neyin ne olduğu belli bu konular hakkında araştırma yapmak saçma dini ve milli değerleri birbirine karıştırmak bu ülke dışında hiç bir ülkede yok zaten sana önerim takma bu insanları kafayı yersin.zaten Mustafa Kemal Atatürk din düşmanı olsa adam camileri yikardı kimsede bişey diyemezdi belki dine uygun olmayan adımlar atmış olabilir bazı konularda da hata yapmış olabilir ama bu onun değerini düşürmez. En basitinden o bizim milli değerimiz Avrupa ABD gibi lgbt ye tapmıyoruz yada Hıristiyanlıka sövmüyoruz o bile bizim değerlerin üst seviyede olduğunu gösterir.
Ah bi anlatabilsek şeriatçı usta var yanımda Laiklik İle Saldırı Yapıyorum Kendinden Geçiyor Sonra Beyin Resetleniyo Yine Başlıyo

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,057
İsim
Mehmet

Cahit Emin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Cahit Emin
Ya aga muhattap olma zaten laiklik De de şeriat tam olmasada uygulanıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne alaka
soru;Araştırmama Göre Çerkes'lerde Sarı saç mavi gözlülük varmış karaçay balkar nogay ve kumul etnik kökenlilerde varmış sizce neden?
cevap:Ya aga muhattap olma zaten laiklik De de şeriat tam olmasada uygulanıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,376
Üyeler
161,847
Son üye
neronidas
Top Bottom