dostum bu mizah s ve j tamammi ben ergenimBir de Allah’a sövüp kara mizaj yaptığını sananlar var
senin "dünyanda" hala keşfedilmemiş galiba :/adam bir sey söyleyebilmek için genelleme yapmak zorunda o zaman atatürkde türk milleti zekidir derken genelleme yapmis sence öylemiyiz hayir türk tiplumunun %40u ultra cahil o zaman atatürkde genelleme yapmasin
Mesaj otomatik birleştirildi:
hahahaha
E tamam atatürk kusursuz birimi.adam bir sey söyleyebilmek için genelleme yapmak zorunda o zaman atatürkde türk milleti zekidir derken genelleme yapmis sence öylemiyiz hayir türk tiplumunun %40u ultra cahil o zaman atatürkde genelleme yapmasin
hahahaha
e bak iste ayni seyi diyoruz genellemeE tamam atatürk kusursuz birimi.
Türk milleti zekidr derken hata yapmış.
Türk milletinin hemen yarısı cahil.
ben müslümanım bir ahlak anlayisim var neyin iyi neyin kötü olduğunu ögrenebildigim bir kaynagim var ya seninsenin "dünyanda" hala keşfedilmemiş galiba :/
Sen kafa kesiyormusun, tecavüz ediyormusun, canlı bombalık yapıyormusun? Cevabın hayırsa ateistleride allaha söwen var diye nasıl genellersin?e bak iste ayni seyi diyoruz genelleme
allaha söven var demek genelleme oluyorsa seni tekrardan ilkokula alalimSen kafa kesiyormusun, tecavüz ediyormusun, canlı bombalık yapıyormusun? Cevabın hayırsa ateistleride allaha söwen var diye nasıl genellersin?
evet ayrımcılık yaparak, hakaret ederek dinine uyuyorsun. Ne güzel bir ahlak o öyle yae bak iste ayni seyi diyoruz genelleme
ben müslümanım bir ahlak anlayisim var neyin iyi neyin kötü olduğunu ögrenebildigim bir kaynagim var ya senin
onlar atenaziler kısacana sözde ateistler obnlar müslümankenede aynı insanlar oluyorlar genellikle cahiilliğine vergördüğüm her ateist dinle Allah'la dalga geçiyor , Müslimanları geri Kafalı Yobaz Olarak görüyor. gerçekten saçmalık ya. 1 kere bile saygı duyan laf etmiyen ateist görmedim.
inanmıyorsan saygı duy.(her ateiste böyle demiyorum ama her gördüğüm ateist böyleydi.)
soruyorum size (çoğu hepsi değil)Ateistler Neden Saygısız? neden düzgüce inanmadan yaşamak yerine habire bir laf atıp veya dalga geçiyorlar?
nerde ayrimcilik nerde hakaret?evet ayrımcılık yaparak, hakaret ederek dinine uyuyorsun. Ne güzel bir ahlak o öyle ya