Neler Yeni

Ateistler Neden Saygısız?

Mehmet Anıl

80+ Silver

robin

80+ Silver
adam bir sey söyleyebilmek için genelleme yapmak zorunda o zaman atatürkde türk milleti zekidir derken genelleme yapmis sence öylemiyiz hayir türk tiplumunun %40u ultra cahil o zaman atatürkde genelleme yapmasin
Mesaj otomatik birleştirildi:

hahahaha
senin "dünyanda" hala keşfedilmemiş galiba :/

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
adam bir sey söyleyebilmek için genelleme yapmak zorunda o zaman atatürkde türk milleti zekidir derken genelleme yapmis sence öylemiyiz hayir türk tiplumunun %40u ultra cahil o zaman atatürkde genelleme yapmasin

hahahaha
E tamam atatürk kusursuz birimi.
Türk milleti zekidr derken hata yapmış.
Türk milletinin hemen yarısı cahil.

Mehmet Anıl

80+ Silver
E tamam atatürk kusursuz birimi.
Türk milleti zekidr derken hata yapmış.
Türk milletinin hemen yarısı cahil.
e bak iste ayni seyi diyoruz genelleme

senin "dünyanda" hala keşfedilmemiş galiba :/
ben müslümanım bir ahlak anlayisim var neyin iyi neyin kötü olduğunu ögrenebildigim bir kaynagim var ya senin

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Kişinin karakteri ile alakalı bir durum diye yorumluyorum. Ben askerdeyken ateist bir arkadaşım vardı ne dalga geçerdi ne bir şey.
Kimsede onu ayırmazdı, sen şusun busun diye.

Mehmet Anıl

80+ Silver
Sen kafa kesiyormusun, tecavüz ediyormusun, canlı bombalık yapıyormusun? Cevabın hayırsa ateistleride allaha söwen var diye nasıl genellersin?
allaha söven var demek genelleme oluyorsa seni tekrardan ilkokula alalim

robin

80+ Silver
e bak iste ayni seyi diyoruz genelleme

ben müslümanım bir ahlak anlayisim var neyin iyi neyin kötü olduğunu ögrenebildigim bir kaynagim var ya senin
evet ayrımcılık yaparak, hakaret ederek dinine uyuyorsun. Ne güzel bir ahlak o öyle ya 🤭

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
gördüğüm her ateist dinle Allah'la dalga geçiyor , Müslimanları geri Kafalı Yobaz Olarak görüyor. gerçekten saçmalık ya. 1 kere bile saygı duyan laf etmiyen ateist görmedim.
inanmıyorsan saygı duy.(her ateiste böyle demiyorum ama her gördüğüm ateist böyleydi.)

soruyorum size (çoğu hepsi değil)Ateistler Neden Saygısız? neden düzgüce inanmadan yaşamak yerine habire bir laf atıp veya dalga geçiyorlar?
onlar atenaziler kısacana sözde ateistler obnlar müslümankenede aynı insanlar oluyorlar genellikle cahiilliğine ver

Mehmet Anıl

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom