Neler Yeni

Ateistler Neden Saygısız?

robin

80+ Silver
gördüğüm her ateist dinle Allah'la dalga geçiyor , Müslimanları geri Kafalı Yobaz Olarak görüyor. gerçekten saçmalık ya. 1 kere bile saygı duyan laf etmiyen ateist görmedim.
inanmıyorsan saygı duy.(her ateiste böyle demiyorum ama her gördüğüm ateist böyleydi.)

soruyorum size (çoğu hepsi değil)Ateistler Neden Saygısız? neden düzgüce inanmadan yaşamak yerine habire bir laf atıp veya dalga geçiyorlar?
arkadaş çevresi insanın kendisi yansıtırmış ama :D

Mehmet Anıl

80+ Silver

Mehmet Anıl

80+ Silver
Genel olarak hem sen hem @robin habire saygıdan bahsediyorsunuz ama hep küstahca konuşuyorsunuz.
iğneleme yapiyorum hakediyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben müslüman değilim dinin gerekliliklerini uymama gerek yok (senden ahlaklıyım) peki müslüman olan sen nasıl böyle konuşabiliyorsun?
peki dinsiz olan sen ahlakliyim diye nasil konusuyorsun kime gore ahlak kaynagin ne

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
ben müslüman değilim dinin gerekliliklerini uymama gerek yok (senden ahlaklıyım) peki müslüman olan sen nasıl böyle konuşabiliyorsun?
Ahlak toplumdan topluma değişir.
Güzel ahlak ve kötü ahlak vardır.
Konudan kopuk olduğun "ben senden ahlaklıyım" cümlesinden belli oluyor.

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
gördüğüm her ateist dinle Allah'la dalga geçiyor , Müslimanları geri Kafalı Yobaz Olarak görüyor. gerçekten saçmalık ya. 1 kere bile saygı duyan laf etmiyen ateist görmedim.
inanmıyorsan saygı duy.(her ateiste böyle demiyorum ama her gördüğüm ateist böyleydi.)

soruyorum size (çoğu hepsi değil)Ateistler Neden Saygısız? neden düzgüce inanmadan yaşamak yerine habire bir laf atıp veya dalga geçiyorlar?
YouTube dan izlediysen genellikle izlenilsin diye yapılıyor

Mehmet Anıl

80+ Silver
olsun robin bizden ahlakli ama nasil bilmiyoruz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye