kaplanharun
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
Kim daha ahlaklı bilmem de herkes birbirinden cahil.
biz nereden çıktı? ahlaksızlığı sana mal ediyorum. diğer kişilerle hiçbir problemim yokolsun robin bizden ahlakli ama nasil bilmiyoruz
La ciddimisin?buradan benim ahlakıma yorum yapmak senin ne haddine? birisinin ahlakına atlamadan önce düşün ben gerçekten birine öğüt verecek kadar ahlaklımıyım?
peki peki. dahil olma yinede. bir laf söylüyorsun arkasını dolduramıyorsun.La ciddimisin?
Ben senin ahlakına laf etmedim.
Ahlak hakkında bilgin yok demek istedim.
ey harun sen kimsin ya robin hazretleri bize ahlakı ogretiyor bir durLa ciddimisin?
robin the yargı machineLa ciddimisin?
Kanka telefon başında beynin çürüdü galiba.peki peki. dahil olma yinede. bir laf söylüyorsun arkasını dolduramıyorsun.
Ahlak insanın kendi kişiliğine bağlıdır zaten ahlaksız bir insan dini çok takmaz kafasına göre hareket eder inanmak için inanır bizde buna sözde müslüman diyoruz dolayısıyla kimsenin ahlakını dinine göre yargilamamak gerekir benceiğneleme yapiyorum hakediyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
peki dinsiz olan sen ahlakliyim diye nasil konusuyorsun kime gore ahlak kaynagin ne
Neyse uzatmicam daha da zaten @robin le her hafta tartışıyoruz.ey harun sen kimsin ya robin hazretleri bize ahlakı ogretiyor bir dur
robin the yargı machine
tamam karışma. yine itamlarda bulunarak kendinle çelişkiye giriyorsun.Kanka telefon başında beynin çürüdü galiba.
İlk önce sen arkadaşa ben senden ahlaklıyım dedin.
Ben de bu cümlenin yanlış olduğunu belirttim.
değişmeyen şey ise hiçbir sonuca bağlanmaması. Bu aradda ahlak felsefesi okumanı tavsiye ederim (öneri)Neyse uzatmicam daha da zaten @robin le her hafta tartışıyoruz.
Bu haftalık dozumu aldım.
Yo kafama yatıyorsa ben hemen kabul ederim genelde.tamam karışma. yine itamlarda bulunarak kendinle çelişkiye giriyorsun.
değişmeyen şey ise hiçbir sonuca bağlanmaması. Bu aradda ahlak felsefesi okumanı tavsiye ederim (öneri)
kız arkadaşın yok mu senin dumanla mı haberleşiyon numarasını almıyorsaneğer dinsizsen nege göre kötü iyi bu dediğin şeyler ateist ulkelerde mesela bir kadina numarasini istemek eve davet etmek clube davet etmek normal iken kim bunlari iyi kötü ayiricak