Nietzsche'nin tüm kitaplarını öneririm çoğunu okudum ahlakî değerlerin soyağacı ni okuyabilirsinYo kafama yatıyorsa ben hemen kabul ederim genelde.
Daha geçen evrim konusunda karşı çıktım.
Şimdi bir kısım şeyler okudukça mantıklı gelmeye başladı sana söyledim hemen.
Bu arada ahlak felsefesi dediğin onlarca kitap var hangi filozofunki?
filozofun ismi robin knk okumani tavsiye ederim konusu ahlak ve komediYo kafama yatıyorsa ben hemen kabul ederim genelde.
Daha geçen evrim konusunda karşı çıktım.
Şimdi bir kısım şeyler okudukça mantıklı gelmeye başladı sana söyledim hemen.
Bu arada ahlak felsefesi dediğin onlarca kitap var hangi filozofunki?
neyden bahsettigimi gayet iyi anlamissndirkız arkadaşın yok mu senin dumanla mı haberleşiyon numarasını almıyorsan
ne farkın kaldı ki şimdi ateistlerin bir kaç tanesini tanıyarak genelleme yapan insanlardan ?Muslumanlar kaba ve ahlaksızdır.
Ahlakın temeli aile ve dindir . Böyle dinsiz insanların saygısız olması normal bence.gördüğüm her ateist dinle Allah'la dalga geçiyor , Müslimanları geri Kafalı Yobaz Olarak görüyor. gerçekten saçmalık ya. 1 kere bile saygı duyan laf etmiyen ateist görmedim.
inanmıyorsan saygı duy.(her ateiste böyle demiyorum ama her gördüğüm ateist böyleydi.)
soruyorum size (çoğu hepsi değil)Ateistler Neden Saygısız? neden düzgüce inanmadan yaşamak yerine habire bir laf atıp veya dalga geçiyorlar?
ayrıca sen kim oluyorsun da durduk yere bana kaba ve ahlaksız diyebiliyorsun ?Muslumanlar kaba ve ahlaksızdır.