Neler Yeni

Ateistler Neden Saygısız?

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Ergenler ateist olduğun da yani çoğu sataşıyorlar herkesin kendi doğrularını başkalarına da göstermeye çalışıyorlar bu yönde de pek doğru olmuyor. Ben çok ateist deist tanıdığım oldu 24 ,25 yaş civarındaydı bir kere muhabbet açıldı 2 tartıştık sonra saygıyla konuyu kapattık ama ergenler de kendi doğru bildiklerini başkalarına zorla anlatmaya çalışıyorlar gibi oluyor.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Benim çevremdekiler saygılı. Senin yaşındakiler 3 ıq olduğu için olabilir. Bu arada saygısız ateistten çok saygısız müslüman gördüm
Ha birde instagram andavalları var.

Mehmet Anıl

80+ Silver

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML

Impe

80+ Silver
böyle genelleme mi olur asdasfasdas o zaman müslümanlar neden yobaz pedofili
Yobaz cahil değiller ortaçağda bilime müslümanlar yön veriyordu vede hâlâ ünlü bilim adamları var müslüman olan
Mesaj otomatik birleştirildi:

gördüğüm her ateist dinle Allah'la dalga geçiyor , Müslimanları geri Kafalı Yobaz Olarak görüyor. gerçekten saçmalık ya. 1 kere bile saygı duyan laf etmiyen ateist görmedim.
inanmıyorsan saygı duy.(her ateiste böyle demiyorum ama her gördüğüm ateist böyleydi.)

soruyorum size (çoğu hepsi değil)Ateistler Neden Saygısız? neden düzgüce inanmadan yaşamak yerine habire bir laf atıp veya dalga geçiyorlar?
Saygısizlar çoğunlukta ama nerdeyse hepsi müslümanları yobaz,cahil ve koyun zannediyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Arda Gençkurt
Instagram
ardapuerlupus
Steam
puerlupus
adam bana ortaçağ örneği vermiş :D valid haberin olsun insanlar artık taşla oduna vurmuyor,2020 yılındayız.
genelleme yapma yapma diyorlar kendileri saygısızlar diyor şaka gibi.Kendi dininizin öğrettiği her düşünceye saygı duya uyun lütfen.

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,470
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
gördüğüm her ateist dinle Allah'la dalga geçiyor , Müslimanları geri Kafalı Yobaz Olarak görüyor. gerçekten saçmalık ya. 1 kere bile saygı duyan laf etmiyen ateist görmedim.
inanmıyorsan saygı duy.(her ateiste böyle demiyorum ama her gördüğüm ateist böyleydi.)

soruyorum size (çoğu hepsi değil)Ateistler Neden Saygısız? neden düzgüce inanmadan yaşamak yerine habire bir laf atıp veya dalga geçiyorlar?
Benim sınıfımda var bir tane çocuk dine inanmıyor ama ahlaklı ve eli yüzü düzgün bir çocuk hiç te laf etmiyor herkes kendi dinini yaşasın diyor

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Benim sınıfımda var bir tane çocuk dine inanmıyor ama ahlaklı ve eli yüzü düzgün bir çocuk hiç te laf etmiyor herkes kendi dinini yaşasın diyor
Zaten doğru olan bu.
Ama insanların kafasındaki mantık şu.
"Onlar saygı göstermiyor bende göstermicem."
Böyle düşününce kısır döngüye giriyor olay.
Herkes birbirini aşağılıyor.
O ona yobaz diyor
O ona ergen havalı diyor

ibrahimmkrdg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
463
İsim
ibrahim karadağ
Tanımadığın insanlara saygısız diyorsun birde. Yazık sana.
e üstte de birisi bütün Müslümanlar kaba ve ahlaksız yazmış. ona neden tepki göstermiyorsunuz ? üstüne beğenmişsiniz ne farkınız kaldı ? neden şimdi buna tepki gösteriyorsunuz ? adaletli olun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,145
Üyeler
161,245
Son üye
Harun Doman
Top Bottom