Havalı olmak için ateist olan yok, olmayan kişilere sallamayı bırakın artık.Ateist olam hAwLİ oLam uWu
Havalı olmak için ateist olan yok, olmayan kişilere sallamayı bırakın artık.Ateist olam hAwLİ oLam uWu
O zaten yakışıksız benzetme.Havalı olmak için ateist olan yok, olmayan kişilere sallamayı bırakın artık.
Ben genellemeye karşı olduğumu, bir terörist müslüman ise tüm müslümanlar terörist düşüncesinin yanlış olduğunu açık açık yazdım. Dikkatsizliğinize veriyorum, adaletli olduğumu düşünüyorum.e üstte de birisi bütün Müslümanlar kaba ve ahlaksız yazmış. ona neden tepki göstermiyorsunuz ? üstüne beğenmişsiniz ne farkınız kaldı ? neden şimdi buna tepki gösteriyorsunuz ? adaletli olun
Ben genellemeye karşı olduğumu, bir terörist müslüman ise tüm müslümanlar terörist düşüncesinin yanlış olduğunu açık açık yazdım. Dikkatsizliğinize veriyorum, adaletli olduğumu düşünüyorum.
buna neden tepki göstermeyip, beğeniyorsunuz ?Muslumanlar kaba ve ahlaksızdır.
Bir anlık kendime yakın bulduğum kişiye gösterdiğim reaksiyon. 5 kişi ateistler ahlaksız, havalı olduklarını zannediyor gibi itâmlarda bulundular.buna neden tepki göstermeyip, beğeniyorsunuz ?
yanlışa yanlışla karşılık vermenin doğru olmadığını düşünüyorum. iyi forumlar.Bir anlık kendime yakın bulduğum kişiye gösterdiğim reaksiyon. 5 kişi ateistler ahlaksız, havalı olduklarını zannediyor gibi itâmlarda bulundular.
yaptığımı savunmuyorum zaten. iyi forumlaryanlışa yanlışla karşılık vermenin doğru olmadığını düşünüyorum. iyi forumlar.
Demek istediğim genel olarak hepsi çomar değil hem genelleme yapmana bir şey demem ama haksız genelleme yapmana laf söylerim birde birine bir şey söylerken alıntı yap mesajı göremem bunu şans eseri gordumadam bana ortaçağ örneği vermiş valid haberin olsun insanlar artık taşla oduna vurmuyor,2020 yılındayız.
genelleme yapma yapma diyorlar kendileri saygısızlar diyor şaka gibi.Kendi dininizin öğrettiği her düşünceye saygı duya uyun lütfen.
Hocayı zora sokacak sorular sormaları iyi bir şey? Sorgulamadan inanmaya alışmışsınız. Engel 7.daha demin din dersine girdim. sınıftaki bazı komik arkadaşlar(!) hocanın ders anlatmasına izin vermeyip habire hocayı zora sokacak sorular soruyorlardı. gerçekten sinir oldum.
Kur'an okumadın sanırım. Sadece tatlı ve güzel kısımlarını okudun ya da?ne farkın kaldı ki şimdi ateistlerin bir kaç tanesini tanıyarak genelleme yapan insanlardan ?
Kadir Mısıroğlu, Cübbeli Ahmet hocayı falan izle demediklerini bırakmıyorlar atatürkçü insanlar ve ateistlere.ayrıca sen kim oluyorsun da durduk yere bana kaba ve ahlaksız diyebiliyorsun ?
beyin olsa herşeyin tesadüf olduğunu söylemezler zaten her inanca saygım var ama ateistlere yok hep ***** oluyorlar bunu yazdığım için uyarı puanı yiyeceğim sanırım ama olsun, değer.gördüğüm her ateist dinle Allah'la dalga geçiyor , Müslimanları geri Kafalı Yobaz Olarak görüyor. gerçekten saçmalık ya. 1 kere bile saygı duyan laf etmiyen ateist görmedim.
inanmıyorsan saygı duy.(her ateiste böyle demiyorum ama her gördüğüm ateist böyleydi.)
soruyorum size (çoğu hepsi değil)Ateistler Neden Saygısız? neden düzgüce inanmadan yaşamak yerine habire bir laf atıp veya dalga geçiyorlar?