Neler Yeni

Ateistler Neden Saygısız?

robin

80+ Silver
e üstte de birisi bütün Müslümanlar kaba ve ahlaksız yazmış. ona neden tepki göstermiyorsunuz ? üstüne beğenmişsiniz ne farkınız kaldı ? neden şimdi buna tepki gösteriyorsunuz ? adaletli olun
Ben genellemeye karşı olduğumu, bir terörist müslüman ise tüm müslümanlar terörist düşüncesinin yanlış olduğunu açık açık yazdım. Dikkatsizliğinize veriyorum, adaletli olduğumu düşünüyorum.

ibrahimmkrdg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
463
İsim
ibrahim karadağ

ibrahimmkrdg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
463
İsim
ibrahim karadağ
Bir anlık kendime yakın bulduğum kişiye gösterdiğim reaksiyon. 5 kişi ateistler ahlaksız, havalı olduklarını zannediyor gibi itâmlarda bulundular.
yanlışa yanlışla karşılık vermenin doğru olmadığını düşünüyorum. iyi forumlar.

Impe

80+ Silver
adam bana ortaçağ örneği vermiş :D valid haberin olsun insanlar artık taşla oduna vurmuyor,2020 yılındayız.
genelleme yapma yapma diyorlar kendileri saygısızlar diyor şaka gibi.Kendi dininizin öğrettiği her düşünceye saygı duya uyun lütfen.
Demek istediğim genel olarak hepsi çomar değil hem genelleme yapmana bir şey demem ama haksız genelleme yapmana laf söylerim birde birine bir şey söylerken alıntı yap mesajı göremem bunu şans eseri gordum

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
daha demin din dersine girdim. sınıftaki bazı komik arkadaşlar(!) hocanın ders anlatmasına izin vermeyip habire hocayı zora sokacak sorular soruyorlardı. gerçekten sinir oldum.
Hocayı zora sokacak sorular sormaları iyi bir şey? Sorgulamadan inanmaya alışmışsınız. Engel 7.

ne farkın kaldı ki şimdi ateistlerin bir kaç tanesini tanıyarak genelleme yapan insanlardan ?
Kur'an okumadın sanırım. Sadece tatlı ve güzel kısımlarını okudun ya da?
ayrıca sen kim oluyorsun da durduk yere bana kaba ve ahlaksız diyebiliyorsun ?
Kadir Mısıroğlu, Cübbeli Ahmet hocayı falan izle demediklerini bırakmıyorlar atatürkçü insanlar ve ateistlere.
Tatlı su müslümanları. Engel 9.

VitoScaletta

80+ Gold
bende her ateisti Allaha söven dalga geçen kişiler falan sanıyodumki yakın arkadaşım ateist olduğunu bana söyleyene kadar şuana kadar hiç bi yanlışını görmedim sadece ara sıra ironi yapıyo lan top Allaha gitti falan diyo o kadar

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Kişiden kişiye değişen bir durum.

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
gördüğüm her ateist dinle Allah'la dalga geçiyor , Müslimanları geri Kafalı Yobaz Olarak görüyor. gerçekten saçmalık ya. 1 kere bile saygı duyan laf etmiyen ateist görmedim.
inanmıyorsan saygı duy.(her ateiste böyle demiyorum ama her gördüğüm ateist böyleydi.)

soruyorum size (çoğu hepsi değil)Ateistler Neden Saygısız? neden düzgüce inanmadan yaşamak yerine habire bir laf atıp veya dalga geçiyorlar?
beyin olsa herşeyin tesadüf olduğunu söylemezler zaten her inanca saygım var ama ateistlere yok hep ***** oluyorlar bunu yazdığım için uyarı puanı yiyeceğim sanırım ama olsun, değer.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,259
Üyeler
160,054
Son üye
eayberkc
Top Bottom