🅰🅱🅾🅾 jatdav abi ateist misinÖyle biri olduğuma inanmıyorum.
🅰🅱🅾🅾 jatdav abi ateist misinÖyle biri olduğuma inanmıyorum.
Düşünsenize foruma boş boş gezen Mustafa isimli birisi Einstein'a, Graham bell'e, Stephen hawking'e ***** diyor. LOLLLkendine acımalısın çünkü o zekan ateistliğin bir inanç olmadığını anlayamıyor
Kişisel görüşlerim elbet var ama bir dine bağlı olmak istemiyorum çünkü ne kadar sorgularsam o kadar sorularım yanıtsız kalıyor. Tanrı bir kitap yarattıysa o kitap sorgulanamaz olmamasını düşünüyorum ama sorgulayınca çok çelişen yerler olduğunu fark ettim. İsteyen istediğine inanabilir ama ''dinim yüzünden yapamam, yasak'' tabirlerini kullanan insanlarla konuşmayı çok tercih etmiyorum, kalbini kırabilirim eğer değer verdiği şeye yanlışlıkla ''kara mizah'' altında espiri yaparken.🅰🅱🅾🅾 jatdav abi ateist misin
ironiye bak tesadüfen bulmuş yada başka bir mucitden çalmıştır öyle ya istediğimiz gibi gerçekleri kendi düşündüğümüz şekilde yorumlama hakkına sahiptik değilmi ? her şey tESAdüFTür MorUQŞuan kullandığın telefonuda "zekasız" bir agnostik mucit buldu.
ateist malı telefonu kullanma bari. ateizm her şey tesadüflükten oluşmuştur diye bir şey değildir. cahillik hat safada.ironiye bak tesadüfen bulmuş yada başka bir mucitden çalmıştır öyle ya istediğimiz gibi gerçekleri kendi düşündüğümüz şekilde yorumlama hakkına sahiptik değilmi ? her şey tESAdüFTür MorUQ
Düşünsenize forumda boş boş gezen gerçek ismini ,resmini dahi kullanamayan robin isimli birisi Mustafa isimli sanatçı şahsına sırf forumda biraz vakit geçirdi diye , hiçbir vasfı olmadığı halde laf etme hakkını bulabiliyorDüşünsenize foruma boş boş gezen Mustafa isimli birisi Einstein'a, Graham bell'e, Stephen hawking'e ***** diyor. LOLLL
Hadi bir foto bide gerçek bir isim bulup karanlıktan çıkmaya cesaret bulup öyle gel tartışalımateist malı telefonu kullanma bari. ateizm her şey tesadüflükten oluşmuştur diye bir şey değildir. cahillik hat safada.
adım robin ama sen bilirisin D:ASASAS:AS:dAS:AS:fAS:FgçaslşkfkhasklufjgashbfjıllngagasdghkfsngasuoıjgDüşünsenize forumda boş boş gezen gerçek ismini ,resmini dahi kullanamayan robin isimli birisi Mustafa isimli sanatçı şahsına sırf forumda biraz vakit geçirdi diye , hiçbir vasfı olmadığı halde laf etme hakkını bulabiliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hadi bir foto bide gerçek bir isim bulup karanlıktan çıkmaya cesaret bulup öyle gel tartışalım
Hadi bir foto bide gerçek bir isim bulup karanlıktan çıkmaya cesaret bulup öyle gel tartışalım
tamam ben ateist üretimi tel i kullanmıyorum hadi sende müslümanların kanlarını feda ederek aldığı bu vatanı terketateist malı telefonu kullanma bari. ateizm her şey tesadüflükten oluşmuştur diye bir şey değildir. cahillik hat safada.
aynen şimdi fotodaki de sensindir demiadım robin ama sen bilirisin D:ASASAS:AS:dAS:AS:fAS:Fgçaslşkfkhasklufjgashbfjıllngagasdghkfsngasuoıjg
klişe ateist işte yine tüm yazdıklarımı atlayıp cevap verebileceği yeri aldı yazık kafanaadım robin ama sen bilirisin D:ASASAS:AS:dAS:AS:fAS:Fgçaslşkfkhasklufjgashbfjıllngagasdghkfsngasuoıjg
tamam ben ateist üretimi tel i kullanmıyorum hadi sende müslümanların kanlarını feda ederek aldığı bu vatanı terket
aynen şimdi fotodaki de sensindir demi
klişe ateist işte yine tüm yazdıklarımı atlayıp cevap verebileceği yeri aldı yazık kafana
lıaywefgvşwıychvd hala aynı konu üstüne ısrar ediyor yazık kafanaAlıntıyı görüntüle
Haklısın ismim robin değil.
ironi üstüne ironi parasını verdiğim bir ürün olarak hiçkimse benim kullandığım telefonu elimden alamaz OQWBDHNŞQOJABDFIQUHK iyi güldüm bu cahil ateist kafasıyla daha fazla tartışmıycam bir ***** için yeterince ceza yedimpp ise sevdiğim bir bilim insanı olduğu için da vinci'yi koydum. ayrıca Türk olarak bu ülkede beni hiçbir güç haksız bir şekilde atamaz.