Neler Yeni

Ateistler Neden Saygısız?

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
🅰🅱🅾🅾 jatdav abi ateist misin :mad::mad:👉🕋👈🤞😥
Kişisel görüşlerim elbet var ama bir dine bağlı olmak istemiyorum çünkü ne kadar sorgularsam o kadar sorularım yanıtsız kalıyor. Tanrı bir kitap yarattıysa o kitap sorgulanamaz olmamasını düşünüyorum ama sorgulayınca çok çelişen yerler olduğunu fark ettim. İsteyen istediğine inanabilir ama ''dinim yüzünden yapamam, yasak'' tabirlerini kullanan insanlarla konuşmayı çok tercih etmiyorum, kalbini kırabilirim eğer değer verdiği şeye yanlışlıkla ''kara mizah'' altında espiri yaparken.

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Şuan kullandığın telefonuda "zekasız" bir agnostik mucit buldu. :D
ironiye bak tesadüfen bulmuş yada başka bir mucitden çalmıştır öyle ya istediğimiz gibi gerçekleri kendi düşündüğümüz şekilde yorumlama hakkına sahiptik değilmi ? her şey tESAdüFTür MorUQ

robin

80+ Silver
ironiye bak tesadüfen bulmuş yada başka bir mucitden çalmıştır öyle ya istediğimiz gibi gerçekleri kendi düşündüğümüz şekilde yorumlama hakkına sahiptik değilmi ? her şey tESAdüFTür MorUQ
:D ateist malı telefonu kullanma bari. ateizm her şey tesadüflükten oluşmuştur diye bir şey değildir. cahillik hat safada.

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Düşünsenize foruma boş boş gezen Mustafa isimli birisi Einstein'a, Graham bell'e, Stephen hawking'e ***** diyor. LOLLL
Düşünsenize forumda boş boş gezen gerçek ismini ,resmini dahi kullanamayan robin isimli birisi Mustafa isimli sanatçı şahsına sırf forumda biraz vakit geçirdi diye , hiçbir vasfı olmadığı halde laf etme hakkını bulabiliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

:D ateist malı telefonu kullanma bari. ateizm her şey tesadüflükten oluşmuştur diye bir şey değildir. cahillik hat safada.
Hadi bir foto bide gerçek bir isim bulup karanlıktan çıkmaya cesaret bulup öyle gel tartışalım

robin

80+ Silver
Düşünsenize forumda boş boş gezen gerçek ismini ,resmini dahi kullanamayan robin isimli birisi Mustafa isimli sanatçı şahsına sırf forumda biraz vakit geçirdi diye , hiçbir vasfı olmadığı halde laf etme hakkını bulabiliyor

Hadi bir foto bide gerçek bir isim bulup karanlıktan çıkmaya cesaret bulup öyle gel tartışalım

adım robin ama sen bilirisin D:AS:DAS:DAS:AS:dAS:AS:fAS:Fgçaslşkfkhasklufjgashbfjıllngagasdghkfsngasuoıjg

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Uygunsuz davranış
tamam ben ateist üretimi tel i kullanmıyorum hadi sende müslümanların kanlarını feda ederek aldığı bu vatanı terket

adım robin ama sen bilirisin D:AS:DAS:DAS:AS:dAS:AS:fAS:Fgçaslşkfkhasklufjgashbfjıllngagasdghkfsngasuoıjg
aynen şimdi fotodaki de sensindir demi

klişe ateist işte yine tüm yazdıklarımı atlayıp cevap verebileceği yeri aldı yazık kafana

AiCHaR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Ömür
benimde çevremde var iyi arkadaşım daha hiç dalga geçtiğini görmedim saygı duyuyor o senin karşılaştıklarının saygısızlığı eğitimsiliğidir kendini havalı göstermek için ateistim diye dalga geçiyodur

robin

80+ Silver
tamam ben ateist üretimi tel i kullanmıyorum hadi sende müslümanların kanlarını feda ederek aldığı bu vatanı terket

aynen şimdi fotodaki de sensindir demi

klişe ateist işte yine tüm yazdıklarımı atlayıp cevap verebileceği yeri aldı yazık kafana

-

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Uygunsuz dil
pp ise sevdiğim bir bilim insanı olduğu için da vinci'yi koydum. ayrıca Türk olarak bu ülkede beni hiçbir güç haksız bir şekilde atamaz.
ironi üstüne ironi parasını verdiğim bir ürün olarak hiçkimse benim kullandığım telefonu elimden alamaz OQWBDHNŞQOJABDFIQUHK iyi güldüm bu cahil ateist kafasıyla daha fazla tartışmıycam bir ***** için yeterince ceza yedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,145
Üyeler
161,245
Son üye
Harun Doman
Top Bottom