Neler Yeni

Ateistler Neden Saygısız?

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
haksız demedim ki .Sanırım yazdıklarımla anlatamıyorum burası teknoloji forumu olduğu için buradayım, evet eğlence konuları açılabilir ama din ve parti konularının, özellikle çok sık açıldığı zaman insanı boğduğunun siz benden daha fazla farkında olmalısınız .Anlatmaya çalıştığım tam olarak bu yani beni kışkırtan kışkırtan kişiye ceza vermemeniz tıpkı Türkiye adaletine benziyor!
Farkında mısın bilmiyorum ama seni "din" ile ilgili söylemlerinden veya dini görüşünden dolayı cezalandırmadık.
Aldığın uyarıların sebebi üye olarak başka bir üyeye karşı söylemlerin ve davranışların.
Rapor geliyor, yönetim ilgileniyor. Bu kadar basit.

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Farkında mısın bilmiyorum ama seni "din" ile ilgili söylemlerinden veya dini görüşünden dolayı cezalandırmadık.
Aldığın uyarıların sebebi üye olarak başka bir üyeye karşı söylemlerin ve davranışların.
Rapor geliyor, yönetim ilgileniyor. Bu kadar basit.
Farkındamısın ben ceza puanı attığınız için size tek bir kelime etmedim siz öyle anladınız. Benim laf ettiğim kısım zaten siyaset ve din konusu açanlar yoksa uyarı puanları umrumda değil o saçma konular açılmasa zaten uyarı puanını kimsenin almıyacak olması ve forumda mükemmel bir arkadaşlık ortamı olacağı kesin, sonuçta buraya siyaset ve din tartışmak için gelmedik helede birkaç ergenle, saygılar..

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Farkındamısın ben ceza puanı attığınız için size tek bir kelime etmedim siz öyle anladınız. Benim laf ettiğim kısım zaten siyaset ve din konusu açanlar yoksa uyarı puanları umrumda değil o saçma konular açılmasa zaten uyarı puanını kimsenin almıyacak olması ve forumda mükemmel bir arkadaşlık ortamı olacağı kesin, sonuçta buraya siyaset ve din tartışmak için gelmedik helede birkaç ergenle, saygılar..
2 kişiyiz ve 1 hafta içerisinde onlarca uyarı puanı yazıyoruz.
Yazdığımız 100 uyarı puanı varsa, bunun 2-3 tanesi din vs. gibi konulardadır.
Bu haftanın kotasını da sen doldurdun zaten.

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
2 kişiyiz ve 1 hafta içerisinde onlarca uyarı puanı yazıyoruz.
Yazdığımız 100 uyarı puanı varsa, bunun 2-3 tanesi din vs. gibi konulardadır.
Bu haftanın kotasını da sen doldurdun zaten.
100 de 2-3 tane iyiymiş hiç olmasa durum vahim desene. Bu forumdan tek anladığım şey küfür argo yoksa ceza yok bide artı olarak (ateist raporu yoksa!).

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
gördüğüm her ateist dinle Allah'la dalga geçiyor , Müslimanları geri Kafalı Yobaz Olarak görüyor. gerçekten saçmalık ya. 1 kere bile saygı duyan laf etmiyen ateist görmedim.
inanmıyorsan saygı duy.(her ateiste böyle demiyorum ama her gördüğüm ateist böyleydi.)

soruyorum size (çoğu hepsi değil)Ateistler Neden Saygısız? neden düzgüce inanmadan yaşamak yerine habire bir laf atıp veya dalga geçiyorlar?
Yoo aslında ben deistim ama dalga geçmiyorum. Efe Aydal'a bak bi.

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
haro
Normal de ateistlerin bu ülkenin çogunlugu müslüman oldugu için bu dine saygı duymaları gerek ben de şaşıyorum. Çünkü müslümanları sevmiyorum diyorsa otomatikman annesini babasını babannesini ananesini yani çogu akrabasını sevmemiş olacak :) . Ateist olmasına lafım yok ama islam düşmanıysa çevresine ihanet ediyor demektir.

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
100 de 2-3 tane iyiymiş hiç olmasa durum vahim desene. Bu forumdan tek anladığım şey küfür argo yoksa ceza yok bide artı olarak (ateist raporu yoksa!).
Sana tek tek attığımız cezaların raporunu vermiyoruz, belki o yüzden arka planda olan şeyleri bilmiyor olabilirsin.
Ayrıca belirttiğim sayılar anlaşılır olabilmesi için örnekti sadece.
Bahsettiğin konuya yazan onlarca üye var ama senin ceza alıyor olman, üstüne de bununla ilgili konu açman ...
Belki de sorun sen ve davranışların ile alakalıdır?

majorw0w

80+ Silver
Şunu idrak edemeyen kardeşlerimiz var. Bu dünyaya bir amaç uğruna geldik ölümlüyüz aciziz bir bakkalın doktora bir doktorun bir manava ihtiyacı var insanoğlu birbirine muhtaçtır muhtaç olmayan bu alemi yaratan Yüce Allah'tır hiçbir şeye inanmayacağıma olabilecek mantıklı bir şeye inanırım daha iyi ki çok şükür müslümanım. Şu da var kusursuz olan islam dinidir herkesin iyisi kötüsü var içki içen karısını döven adam müslümanım diyorsa onun yaptığı bu kutsal dini lekeleyemez.Peygamber efendimiz yahudi cenazesin de bile ayağa kalktı islam dini saygı dinidir. Robin kardeşimizin yaşı küçük inşallah doğru yolu bulur.Herkesin görüşü kendinedir. Her müslümanın cennete gideceğini zannedip ateist olan arkadaşlar da var ki böyle bir şey yok İslam dini o kadar kusursuz güzel din ki Peygamber Efendimize gelen ilk ayet bile 'OKU!' dur.

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,768
İsim
Toxpox
Konu sonuna geldim

Modluk zor ismis
Mod adaylarina ve Modumuza saygilar sevgiler...

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
tamam ben ateist üretimi tel i kullanmıyorum hadi sende müslümanların kanlarını feda ederek aldığı bu vatanı terket
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynen şimdi fotodaki de sensindir demi

klişe ateist işte yine tüm yazdıklarımı atlayıp cevap verebileceği yeri aldı yazık kafana
Sen eskiden herkesin Müslüman olduğunu mu sanıyorsun? Tüm şehitlerin müslüman olduğunu mu düşünüyorsun? BRUH!

Şunu idrak edemeyen kardeşlerimiz var. Bu dünyaya bir amaç uğruna geldik ölümlüyüz aciziz bir bakkalın doktora bir doktorun bir manava ihtiyacı var insanoğlu birbirine muhtaçtır muhtaç olmayan bu alemi yaratan Yüce Allah'tır hiçbir şeye inanmayacağıma olabilecek mantıklı bir şeye inanırım daha iyi ki çok şükür müslümanım. Şu da var kusursuz olan islam dinidir herkesin iyisi kötüsü var içki içen karısını döven adam müslümanım diyorsa onun yaptığı bu kutsal dini lekeleyemez.Peygamber efendimiz yahudi cenazesin de bile ayağa kalktı islam dini saygı dinidir. Robin kardeşimizin yaşı küçük inşallah doğru yolu bulur.Herkesin görüşü kendinedir. Her müslümanın cennete gideceğini zannedip ateist olan arkadaşlar da var ki böyle bir şey yok İslam dini o kadar kusursuz güzel din ki Peygamber Efendimize gelen ilk ayet bile 'OKU!' dur.
Kuranı 2 kere hatmettim 14 yaşındayım her cümlesini okuyup anlamaya çalıştım araştırdım ama kusursuz diye bir şey yok. Deistim müslüman olmayı da düşünmüyorum. Bu arada kusursuz din yani bu onları yataklarda yalnız bırakın ve onları dövün ( kadınlar için deniyor nisa suresi 34. ayet)

Top Bottom