Neler Yeni

Ateistler Neden Saygısız?

robin

80+ Silver
ironi üstüne ironi parasını verdiğim bir ürün olarak hiçkimse benim kullandığım telefonu elimden alamaz OQWBDHNŞQOJABDFIQUHK iyi güldüm bu cahil ateist kafasıyla daha fazla tartışmıycam bir ***** için yeterince ceza yedim
bak bide müslüman olacaksın eğer islam gerçek olsaydı bile senin gibiler cennete giremezdi merak etme
Mesaj otomatik birleştirildi:

bak bide müslüman olacaksın eğer islam gerçek olsaydı bile senin gibiler cennete giremezdi merak etme
engel

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
ironi üstüne ironi parasını verdiğim bir ürün olarak hiçkimse benim kullandığım telefonu elimden alamaz OQWBDHNŞQOJABDFIQUHK iyi güldüm bu cahil ateist kafasıyla daha fazla tartışmıycam bir ***** için yeterince ceza yedim
E bunu derken 1 tane daha yedin.

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
pp ise sevdiğim bir bilim insanı olduğu için da vinci'yi koydum. ayrıca Türk olarak bu ülkede beni hiçbir güç haksız bir şekilde atamaz.

y

bu arada Türkyie laik bir ülke. Türk halkı müslüman olmalı diye bir şey yok. ağla :d

hadi ayna karşısında fotoğraf çek. ülkeye senin ne katkın varda beni böyle yargılıyorsun? hadi ağla. bire müslüman olacak, ateistlere saygısız diyor asıl sende saygı yok ailen öğretememiş
Herşeyi ailesinden öğrenen bir kişisin yani anladım. Nemi katkım var sen evde oturup matematik hocanın q u ku diye okumasına laf ederken ben sanat yapıyordum hadi yol al

E bunu derken 1 tane daha yedin.
hepsine attınız zaten bak rapor sistemi ile bir mesaj gönderdim onu geri çekip gereğini yapmanız dileğiyle o mesajımda tek bir hakaret yok

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
hepsine attınız zaten bak rapor sistemi ile bir mesaj gönderdim onu geri çekip gereğini yapmanız dileğiyle o mesajımda tek bir hakaret yok
Ben yukarıda alıntıladığım mesaj ile ilgili işlem yaptım, öncesi ile ilgili bilgim yoktu.
Ama gönderdiğin raporda gördüm ki Mehmet'in ilgilendiği başka şikayetler de olmuş.
Zaten gönderdiğin rapor aracılığı ile yaptığın itiraza gereken cevabı Mehmet sana bildirim ile gönderdi.

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa

engel
bi ateistin kimin cennete gireceğini sorgulamadığı kalmıştı iananmayanın dediği lafa bak yaş 13 ergen hadi online eğitimine git

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Ben yukarıda alıntıladığım mesaj ile ilgili işlem yaptım, öncesi ile ilgili bilgim yoktu.
Ama gönderdiğin raporda gördüm ki Mehmet'in ilgilendiği başka şikayetler de olmuş.
Zaten gönderdiğin rapor aracılığı ile yaptığın itiraza gereken cevabı Mehmet sana bildirim ile gönderdi.
umarım düzeltilmiştir çünkü bildirimde gösterilen mesajımda herhangi bir uygunsuz dil yoktu

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
ben müslümanım bir ahlak anlayisim var neyin iyi neyin kötü olduğunu ögrenebildigim bir kaynagim var ya senin
Neyin iyi, neyin kötü olduğunu anlayabilicek kapasitede değilsen senin sorunun.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
umarım düzeltilmiştir çünkü bildirimde gösterilen mesajımda herhangi bir uygunsuz dil yoktu
Uyarılarını profilinde görebiliyor olman lazım.
Ayrıca bahsettiğin uyarıyı yazan Mehmet ve sebebini de sana açıkça söylemiş.
Zaten birbirimizin attığı kararları sorgulama veya yargılama gibi şeyler yapmıyoruz.
Ha yapılacaksa bile, attığı uyarılarda yanlış veya haksız denebilecek bir durum göremedim.

Sunstorm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Murat-K
Saygının ateist veya müslümanlıkla ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Herkes istediği görüşü benimseyebilir ancak karşısındakinin görüşünü beğenmese dahi saygılı olmak durumundadır.

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Uyarılarını profilinde görebiliyor olman lazım.
Ayrıca bahsettiğin uyarıyı yazan Mehmet ve sebebini de sana açıkça söylemiş.
Zaten birbirimizin attığı kararları sorgulama veya yargılama gibi şeyler yapmıyoruz.
Ha yapılacaksa bile, attığı uyarılarda yanlış veya haksız denebilecek bir durum göremedim.
haksız demedim ki .Sanırım yazdıklarımla anlatamıyorum burası teknoloji forumu olduğu için buradayım, evet eğlence konuları açılabilir ama din ve parti konularının, özellikle çok sık açıldığı zaman insanı boğduğunun siz benden daha fazla farkında olmalısınız .Anlatmaya çalıştığım tam olarak bu yani beni kışkırtan kışkırtan kişiye ceza vermemeniz tıpkı Türkiye adaletine benziyor!

Çınar Yaşar

80+ Gold
Onun Ateizm ile alakası yok diye düşünüyorum, insanlar ile alakalı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,259
Üyeler
160,054
Son üye
eayberkc