Neler Yeni

Aternos sunucu bloklar geç kırılma sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mehmet eren
başlıktaki gibi blokları kırıyorum arasıra kırılıyorlar bloklar düşüyor ama 5dk sonra falan envantere geliyor bazen kırıyorum geri atıyor eski yerine dönüyor dün böyle değildi lütfen yardım edin

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
902
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Sunucuyu ilk açınca lag olur. 15 16dk sonra sunucu lagı gidiyor. Gitmiyorsa sen nin internetin yavaş olabilir.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Lagdan dolayıdır,sunucuyu hostlayan kişinin internetiyle alakalıydı sanırım.Veya bilgisayarıyla.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mehmet eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sunucuyu ilk açınca lag olur. 15 16dk sonra sunucu lagı gidiyor. Gitmiyorsa sen nin internetin yavaş olabilir.
internet kötü değil bilmiyorum ama bekleyeceğim biraz düzelir inşallah
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lagdan dolayıdır,sunucuyu hostlayan kişinin internetiyle alakalıydı sanırım.Veya bilgisayarıyla.
lagdan dolayı herhalde zaten op benim bilgisayarda çok yavaş değil şuan

panizher

80+ Silver
Hayır aternos kendi sunucularindan açıyor sunucuyu serveri acanin internetine bagli degil oyuncunun interneti zayif ola bilir

Eğer cok fazla olugin varsa ve ya mod lag yapicaktir aternos sunuculari zayifyir

Myronnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Durmuş Ali Kocakulak
başlıktaki gibi blokları kırıyorum arasıra kırılıyorlar bloklar düşüyor ama 5dk sonra falan envantere geliyor bazen kırıyorum geri atıyor eski yerine dönüyor dün böyle değildi lütfen yardım edin
Aternos zaten lagsız oynamak zor ara sıra lag olmuyor para vermeden oynuyorsun sonuçta arada olur öyle şeyler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mehmet eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır aternos kendi sunucularindan açıyor sunucuyu serveri acanin internetine bagli degil oyuncunun interneti zayif ola bilir

Eğer cok fazla olugin varsa ve ya mod lag yapicaktir aternos sunuculari zayifyir
mod yok fakat kasmasın diye sodium fabric kurulu

Ama singleplayerdede oluyor bu bukadar olmasa bile

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,805
Üyeler
165,734
Son üye
vatikanlivlad
Top Bottom