ads3 80+ Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 34 Dahası Reaksiyon skoru 4 İsim gamer türki 9 Ekim 2024 #1 Buaradaki Güç Modunu değiştirebilir miyim acaba? Veya şuan kullandığım yazılım doğru mu?
K Kheyball 80+ Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 16 Dahası Reaksiyon skoru 8 İsim Rıdvan 9 Ekim 2024 #2 Vay bee.. Duygulandım. Bu forumdaki bazıları bu kart ile yaşıttır hatta daha küçüktür. Bu kısmın sistem güç planını değiştirince değişmesi lazım. Öyle hatırlıyorum.
Vay bee.. Duygulandım. Bu forumdaki bazıları bu kart ile yaşıttır hatta daha küçüktür. Bu kısmın sistem güç planını değiştirince değişmesi lazım. Öyle hatırlıyorum.
ads3 80+ Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 34 Dahası Reaksiyon skoru 4 İsim gamer türki 9 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Kheyball yazmış: Vay bee.. Duygulandım. Bu forumdaki bazıları bu kart ile yaşıttır hatta daha küçüktür. Bu kısmın sistem güç planını değiştirince değişmesi lazım. Öyle hatırlıyorum. Devamı için tıklayın... Şuan bu ayarlarda hocam.
Kheyball yazmış: Vay bee.. Duygulandım. Bu forumdaki bazıları bu kart ile yaşıttır hatta daha küçüktür. Bu kısmın sistem güç planını değiştirince değişmesi lazım. Öyle hatırlıyorum. Devamı için tıklayın... Şuan bu ayarlarda hocam.