gbaleft 80+ Platinum Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 19,003 En İyi Cevap 7 13 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Arisens yazmış: Hoş şarkı bence zaten astral çok güzel beat yapıyor ama genelde ati dinlemem sevmem ama bu hoş olmuş Devamı için tıklayın... Ben de böyle düşünüyorum, sesi güzel uymuş "bence".
Arisens yazmış: Hoş şarkı bence zaten astral çok güzel beat yapıyor ama genelde ati dinlemem sevmem ama bu hoş olmuş Devamı için tıklayın... Ben de böyle düşünüyorum, sesi güzel uymuş "bence".
OCEANN 80+ Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 32 Dahası Reaksiyon skoru 8 İsim Ethem Özen 13 Haziran 2021 #15 cagan_32 yazmış: Sesi çok güzel oturmuş melodiye, buna beat diyemem şahsen. Kirli sesi ilk defa bir melodi/beat'e bu kadar yakıştırdım diyebilirim. Devamı için tıklayın... ben bu tarz farklı özgün işleri seviyorum, daha önceden defalarca denk gelmişti bu şarkı spotify da...
cagan_32 yazmış: Sesi çok güzel oturmuş melodiye, buna beat diyemem şahsen. Kirli sesi ilk defa bir melodi/beat'e bu kadar yakıştırdım diyebilirim. Devamı için tıklayın... ben bu tarz farklı özgün işleri seviyorum, daha önceden defalarca denk gelmişti bu şarkı spotify da...