nerdeyse 2 haftadır atk battle axe pro kullanıyorum memnunum arkada ki deniz kabuğu gibi olan ve ön tarafta en alt kısımda olan 2 + 2 toplam 4 macro tuşu var arkadaki deniz kabuk tuşları aşırı kolaylık sağlıyor yanlışlıkla tuşa basma sorunu falanda yok. kendi driver ı var ordan ölü bölgesini falan daha da düşürebiliyorsun joysticklerin aşırı hassaslaşabiliyorlar vs. vs. bir sürü ayarı varArkadaşlar 3 k çıkarım aralarında 500 600 tl fwrkt var hangısı alayım gyro vae artısı birde şarj ünitesi axe nin genel olarak hangisi iyidir
Aradaki 600 tl değermi yazılımı sınırlı diyorlardı ölü bölge ayarlama yok demişdi bir arkadaş şarjı ne kadar gidiyor hocam el ağrıtıyor mu 3 4 saat felan takıldığındanerdeyse 2 haftadır atk battle axe pro kullanıyorum memnunum arkada ki deniz kabuğu gibi olan ve ön tarafta en alt kısımda olan 2 + 2 toplam 4 macro tuşu var arkadaki deniz kabuk tuşları aşırı kolaylık sağlıyor yanlışlıkla tuşa basma sorunu falanda yok. kendi driver ı var ordan ölü bölgesini falan daha da düşürebiliyorsun joysticklerin aşırı hassaslaşabiliyorlar vs. vs. bir sürü ayarı var
sorun varsa cevaplayabilirim atk hakkında
Ne gibi + yönleri var hocambende hem atk ve supernova var tartısmasız atk pro.
aradaki 600 tl farki stand parasi ve malzeme kalite farki olarak dusunebilirsin hocam.Aradaki 600 tl değermi yazılımı sınırlı diyorlardı ölü bölge ayarlama yok demişdi bir arkadaş şarjı ne kadar gidiyor hocam el ağrıtıyor mu 3 4 saat felan takıldığında
O arkadaki tuşkar tuşlar tedirgin etti yanlışıkla basma felan aklıma gelenler bunlar hocam
Aradaki 600 tl değermi yazılımı sınırlı diyorlardı ölü bölge ayarlama yok demişdi bir arkadaş şarjı ne kadar gidiyor hocam el ağrıtıyor mu 3 4 saat felan takıldığında
O arkadaki tuşkar tuşlar tedirgin etti yanlışıkla basma felan aklıma gelenler bunlar hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne gibi + yönleri var hocam
Teşekkür ederim hocam sağolun çok iyi anlatmışsınızaradaki 600 tl farki stand parasi ve malzeme kalite farki olarak dusunebilirsin hocam.
dun sanirim 4 5 saat civari pes fifa falan oynadim agrima falan olmadi. ölü bölgeyi uygulamadan ayarlayabilirsun. fabrika cikisli %10 ölü bölge ayarli geliyor. arkadaki tuslara bi kere bile yanlislikla bastigim olmadi yapisindan dolayi. forza da vites yukseltme kucultmeyi onlara atadim cok iyi oldu konfor ve zevk artti. şarjı hic kullanirken bitmedi standi oldugu icin kullanmadigim zamanlar surekli standda duruyor oyle olunca da uyku moduna gecip sarj oluyor. ama sanırım bi 30 40 saat sarj suresi vardir diye tahmin ediyorum yogun kullanimda. bi ara test edicem standa hic koymadan.
Tamam hocam akşam hatırlatırım teşekkür ederim güzel anlatmışsınızöncelikle premium hissiyatı iki koluda tutunca atk elit kol hissi veriyor.
malzeme kalitesi gamesir modelinde plastik hissiyatı verirken, atk pro da her yer mekanik ve hall efecktli plastiğide sert
tepki süresi olarak atk 2-3 tık daha önde gibi tepki veriyor ( efootball ve fifa oynuyorum)
benim icin en önemlisi macro tusları. atk kola macro atayınca birebir uygularken, gamesir arada sapıtıyor joystickleri sağa sola çekiyor kendi kendine sıkıntılı yani.
ayrıca atk gamepad tusları mekanik basması aşırı keyifli.
benim dediğim model bir de supernova senin kıstas yaptıgın alt modeli .
aksam hatırlatırsan kolları yanyana koyup resimde atarım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
driver kurmadanda kisayollarla butun ayarlamalar yapiliyor kol uzerindeki tuslar ve joysticklerden haberin olsun. sadece sanirim ölü bolge ayari yapilamiyor driver lazim onaTeşekkür ederim hocam sağolun çok iyi anlatmışsınız
Doğrudur hocam hikayeli oyunlarda nasıl iyi mi? performans gyro stabil çalışıyor mudriver kurmadanda kisayollarla butun ayarlamalar yapiliyor kol uzerindeki tuslar ve joysticklerden haberin olsun. sadece sanirim ölü bolge ayari yapilamiyor driver lazim ona
hic hikayeli oyun denemedim daha rdr2 falan oynarim belki onda test ederim.Doğrudur hocam hikayeli oyunlarda nasıl iyi mi? performans gyro stabil çalışıyor mu
eger alacaksan atk yı herhangi bir icerik üreticisinin indirim kodunu da kullan 90 100 lira civari indirim oluyor wraith deTamam hocam teşekkür ederim