Neler Yeni

Çözüldü✓ ATK Blazing Sky F1 Pro Max için grip tape önerisi verin

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Rows official
Merhabalar wraithesports'da dün mouselerin birçoğunda stoklar yenilenmişti. Ve bende dün beklediğim ATK Blazing Sky F1 Pro Max 8K Mouse modelini aldım. Bu mouse boyut ölçüleri 118.2mm * 62.4mm * 38.8mm şeklindedir. Bu mouse a uygun GRİP TAPE önerisi istiyorum. Temu da varsa ordan almam daha iyi olur ora da kuponum var ve oradan bir şey daha alacağım. Ben şimdilik G305 VE G102 nin boyut ölçülerinini buldum buna uyar sanırım sizce?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ürün linki : https://wraithesports.com/products/vgn-atk-blazing-sky-f1-wireless-mouse

Eminpasa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Muhammed Emin ERDEM
Merhabalar wraithesports'da dün mouselerin birçoğunda stoklar yenilenmişti. Ve bende dün beklediğim ATK Blazing Sky F1 Pro Max 8K Mouse modelini aldım. Bu mouse boyut ölçüleri 118.2mm * 62.4mm * 38.8mm şeklindedir. Bu mouse a uygun GRİP TAPE önerisi istiyorum. Temu da varsa ordan almam daha iyi olur ora da kuponum var ve oradan bir şey daha alacağım. Ben şimdilik G305 VE G102 nin boyut ölçülerinini buldum buna uyar sanırım sizce?

Ürün linki : https://wraithesports.com/products/vgn-atk-blazing-sky-f1-wireless-mouse
Bende x1 ultra var yanında grip tape var.

Eminpasa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Muhammed Emin ERDEM
Knk x1 de geliyorsa diğerinde de geliyordur anlamında demiştim

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Rows official
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Knk x1 de geliyorsa diğerinde de geliyordur anlamında demiştim
hocam YouTube açılım videosunu izlemiştim adam mouse a grip tapeyi takmamisti şimdi sizin demeniz üzerine tekrar izledim ve kutu içeriğinde grip tapesi varmış teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Eyüp Muhammet Ceylan

hocam konudan alakasız bende almak istiyorum bu mouse i nasıldır önerirmisniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Rows official
hocam konudan alakasız bende almak istiyorum bu mouse i nasıldır önerirmisniz
Hocam bende dün gece 12 gibi sipariş verdim salı elime ulaşır muhtemelen. Mouse'u araştırmıştım 500 mah bataryası olması ile beni etkiledi. Diğer modellerinde hep 250 mah var ve çok düşük geliyor bana bu yüzden bu modeli tercih ettim. Ayrıca ben claw grip tutuş şeklini kullandığım için bu mouse ta ona uygun olduğu için bunu tercih ettim. Onun dışında mouseun 3950 sensörü,n52840 mcusu şuan aktif en iyi parçalar olduğu için kaliteli ve güzel olacagini düşünüyorum. Mouse yaninda şuan wraith 8k dongleye normalde paralı olması gerekirken şuan da kampanya dahilinde bedavaya veriyor. Mouse kutu içeriğinden 1 adet griptape ve 1 adet(yedek) skatez çıkıyor. Mouse u araştırdığımda bazıları kronik sorun ile karşılaşmış(örneğin bağlantı sorunu olmuş veya sol taraf gicirdama yapmış veya ürünü sallayınca çok ses gelmesede en aşagilardan bir ses duyuluyormuş) ama fakat bu bazı modellerinde oluyormuş yani hepsinde yok. Umarım bana gelende yoktur. Ki olacağını sanmıyorum stoğu yeni yenilendi zaten.

Detaylı video için bu videoyu yu izlemeni tavsiye ederim .

Eğer istersen mouse geldiğinde buraya degerlendirmemi atarım.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,363
İsim
Kaan
Hocam bende dün gece 12 gibi sipariş verdim salı elime ulaşır muhtemelen. Mouse'u araştırmıştım 500 mah bataryası olması ile beni etkiledi. Diğer modellerinde hep 250 mah var ve çok düşük geliyor bana bu yüzden bu modeli tercih ettim. Ayrıca ben claw grip tutuş şeklini kullandığım için bu mouse ta ona uygun olduğu için bunu tercih ettim. Onun dışında mouseun 3950 sensörü,n52840 mcusu şuan aktif en iyi parçalar olduğu için kaliteli ve güzel olacagini düşünüyorum. Mouse yaninda şuan wraith 8k dongleye normalde paralı olması gerekirken şuan da kampanya dahilinde bedavaya veriyor. Mouse kutu içeriğinden 1 adet griptape ve 1 adet(yedek) skatez çıkıyor. Mouse u araştırdığımda bazıları kronik sorun ile karşılaşmış(örneğin bağlantı sorunu olmuş veya sol taraf gicirdama yapmış veya ürünü sallayınca çok ses gelmesede en aşagilardan bir ses duyuluyormuş) ama fakat bu bazı modellerinde oluyormuş yani hepsinde yok. Umarım bana gelende yoktur. Ki olacağını sanmıyorum stoğu yeni yenilendi zaten.

İyiki 500 mah almışsın 250 mah su gibi içiyor resmen hızlı bitiyor baya.
Bataryası dışında hiçbir problemi yok zaten mükemmel mouse bende normal modelini kullanıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Rows official
İyiki 500 mah almışsın 250 mah su gibi içiyor resmen hızlı bitiyor baya.
Bataryası dışında hiçbir problemi yok zaten mükemmel mouse bende normal modelini kullanıyorum.
Aynen hocam zaten 500mah modeli olmasaydı bu modeli tercih etmeyi bırak aklımdan geçirmezdim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Eyüp Muhammet Ceylan

İçerisinden dongle çıkmıyo diye soğuk bakıyordum ama sen diyince ısındım mousenin tam link atarsan çok sevinirim vakit ayırdığın için ayrıca teşekkür ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Rows official
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,457
Üyeler
161,458