ATK Dragonfly A9 mu yoksa ATK Dragonfly A9 Plus mı ?

FreSQ

80+
Reaksiyon skoru
6
Uzun süredir aynı fareyi u kullanıyorum artık eskidi ve neredeyse aldıktan 3 ay sonra falan olan fare kablo başlangıcında bir kopukluk sorunu var, geçici fare alıp o da bozulduktan sonra geçici bir çözüm bularak eski faremi kullanmaya başladım. Ama artık dayanmamaya başladı ve bende yeni bir fare arayışına çıktım. Uzun bir arayıştan sonra atk a9 almaya karar verdim fakat biraz daha araştırdığımda da plus versiyonun daha çok tavsiye edildiğini fark ettim ama plus versiyonuna da bütçem yetmiyor. Normal Atk A9 mu almalıyım yoksa başka bir seçenek olabilecek Aigo GM80 Plus mı almalıyım.

Bu soru oyun oynama yoğunluğuna ve performans beklentine göre değişir. Ben 2 gün önce A9 aldım, çok memnunum. Çünkü çok hard oynamıyorum keyfine reko falan atıyorum gayet beklentimi karşıladı. Üstüne vereceğim para beklentim içinde gereksiz geldi. Rank derdim falan yok. Sen daha ciddiysen A9 Plus al. Ya da bütçe problemin yoksa A9 Plus al. Çok para vermek istemiyorum senin gibiyim dersen A9 öneririm.

LoL dışında öyle çok rekabetçi oynamıyorum uzun süredir, onada arada sırada giriyorum. Diyelim ki rekabetçi oyunlarda rank kasmaya çalışıyorum normal a9 ile plus a9 arasında ne eksikler ya da dezavantaj yaşayabilirim aradaki deneyim farkı ne olur ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,397
Üyeler
183,830
Son üye
tarzan19402
Geri