ATK Dragonfly A9 Plus Alınır Mı 1500₺'e?

SebekeSuyu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
662
arkadaşlar uzun kullanımda sıkıntı çıkarır mı kullanan veya bilgisi olan var mı 800mah batarya çok cazip o yüzden düşünüyorum ama galiba sol tıkta basmama var (yani şikayetlerin %85i böyle) siz ne diyorsunuz

arkadaşlar uzun kullanımda sıkıntı çıkarır mı kullanan veya bilgisi olan var mı 800mah batarya çok cazip o yüzden düşünüyorum ama galiba sol tıkta basmama var (yani şikayetlerin %85i böyle) siz ne diyorsunuz

3 aydır kullanıyorum hocam şu zamana kadar bi sıkıntı yaşamadım gayet memnunum

bu mouse buyuk el ıcın uygun mu acaba?

bu mouse buyuk el ıcın uygun mu acaba?
Ne kadar büyük mesela hocam? Benim el bilek çizgisine kadar 19cm, rahat kullanıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de 3 aydır kullanıyorum, fiyatı çok uygun şu an. Batarya konusunda da çok memnunum aldığımdan beri 10 kere şarja takmadım.

Ne kadar büyük mesela hocam? Benim el bilek çizgisine kadar 19cm, rahat kullanıyorum.

Ben de 3 aydır kullanıyorum, fiyatı çok uygun şu an. Batarya konusunda da çok memnunum aldığımdan beri 10 kere şarja takmadım.

Aşağı yukarı 19 20 cm o zaman uygun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,874
Üyeler
186,256
Son üye
bilaldrsngl
Geri