ATK Dragonfly A9 vs Steelseries prime (kablolu)

efeozses

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
1200
Merhabalar. Bende steelseries prime mouse u var ve sensör olarak vs çok memnunum fakat kablolu olması ve yapısı gereği elimin belli kısmını ağrıtıyor. kendiminkini satıp üzerine 400 500 tl daha koyup atk veya wraithte ona benzer aynı fiyat bandındaki mouselara bakıyorum. sizce değiştirmeli miyim? kullandığım mouse un 400 ips ve 50g hızlanması var. almayı düşündüğüm mouse 450 ips ve 40g hızlanamya sahip. sizce bu hızlanma bana sorun yaşatır mı arada çok far olur mu? (iki mouse da 1k hz değerine sahip) Üstelik wraithteki mouse 10 gr kadar daha hafif. ne yapsam bilemedim yardım ederseniz sevinirim. bildiğiniz başka mouselar varsa da önerebilirsiniz.

truemove pro (steelseries primedaki sensör) 450 ips e sahipmiş yanlış bakmışım. atk dragonfly a9 400 ips ve 40g

truemove pro (steelseries primedaki sensör) 450 ips e sahipmiş yanlış bakmışım. atk dragonfly a9 400 ips ve 40g
Bence atk ürünleri sorunlu 2 tane mouse aldım 3 ay arayla hepsi ya dondu yada sol tıkda gecikme oldu.

Bence atk ürünleri sorunlu 2 tane mouse aldım 3 ay arayla hepsi ya dondu yada sol tıkda gecikme oldu.
sence kalsam daha mı iyi olur yani? nasıl olsa steelseries ın sensörü de daha iyi ki şuan sıralamalarda ilk 10da diye biliyorum. fiyatının en iyisi olduğu kesin ama daha hafif ve elime uygun olsun istedim.

sence kalsam daha mı iyi olur yani? nasıl olsa steelseries ın sensörü de daha iyi ki şuan sıralamalarda ilk 10da diye biliyorum. fiyatının en iyisi olduğu kesin ama daha hafif ve elime uygun olsun istedim.
WraithEspor'dan alacaksan VXE R1 almanı öneririm.

Geri