Yardım Atk Dragonfly A9 vs VXE r1SE+

atk nearlink kullanıyomuş güven vermedi hiç

atk nin nearlink için bir mcsu vardi

işte böyle yorumlardan korkuyorum

valla bütçe çok kısıtlı zaten kendime almıyorum arkadaşa alcaz
Bence iyzico parolapara gibi kampanyalarla daha iyi mouse alın çünkü 3395se fps oyunlarında biraz yetersiz kalıyor benim için sorun olmaz derse vxe r1se alınabilir ama

Eğer iyzico parola kullanmadiysaniz kesinlikle L7 pro 1250 liraya falan geliyor
Bunlara göre çok daha üst seviye bı mouse click latency çok düşük malzeme kalitesi güzel switchler güzel sessiz
Hocam bu iş tam olarak nasıl oluyor kafayı yiyeceğim 1250 liraysa şu an sipariş vericem ama nasıl olucak tam olarak iyzico ve parolaya attığımız parayı kendi kartımıza geri atabiliyor muyuz ?

Hocam bu iş tam olarak nasıl oluyor kafayı yiyeceğim 1250 liraysa şu an sipariş vericem ama nasıl olucak tam olarak iyzico ve parolaya attığımız parayı kendi kartımıza geri atabiliyor muyuz ?
Parola kartinda ürünün miktarı kadar para olucak
Kampanyalara katılıp siteden iyzico ile odeyi seçip hesabını giriceksin
Kart no istiycek parola sanal kartı yazicaksin bu kadar
Paroladan geleni direk ibanina
İyzicodan geleni İstanbul karta çekip ordan ibanina atabilirsin

İstanbul kartı harici bi kart ile olmuyor mu hocam Ankara'da yaşıyorum hiç işim düşmedi :)
Parola kartinda ürünün miktarı kadar para olucak
Kampanyalara katılıp siteden iyzico ile odeyi seçip hesabını giriceksin
Kart no istiycek parola sanal kartı yazicaksin bu kadar
Paroladan geleni direk ibanina
İyzicodan geleni İstanbul karta çekip ordan ibanina atabilirsin

İstanbul kartı harici bi kart ile olmuyor mu hocam Ankara'da yaşıyorum hiç işim düşmedi :)
İstanbul kart artık nays papara gibi bir şey otobüs kartı olmaktan çıktı yani
Arada kampanya atiyo pazarlama Hepsiburada yüzde 20 gibi bazen işinize yarar açarsanız
Ya da sanal kart oluşturup gelen parayı internet üzerinden harcayin

Parolapara ve izyco'nun yorumlar çok fena millet sürekli dolandırıldığını söylüyor neden öyle acaba çekindim biraz almaktan bu yüzden

atk nearlink kullanıyomuş güven vermedi hiç

atk nin nearlink için bir mcsu vardi

işte böyle yorumlardan korkuyorum

valla bütçe çok kısıtlı zaten kendime almıyorum arkadaşa alcaz
R1 se+ ı 1 seneden fazladır kullanıyorum. Daha sonrasında sırf indirimde diye yedek olarak attack shark x3, delux m800 pro çekmiştm. Bunları kullandıktan sonra r1 se+ın kıymetini anladım. Bi kere bile bağlantı sorunu, oyunda laglanma takılma bilmem ne sorunu yaşatmadı. Tek sıkıntısı trim sesi gibi gıcırtı geliyodu sağ clickten wraithe gönderdim içini açıp yağlamışlar sanırsam. Bi de güzel bi ptf skatez takıp göndermişler. Halen daha sorunsuz sıkıntısız kullanıyorum pili de iyi gidiyor

Son düzenleme:
Geri