Ahmet Muhsin
80+
- Reaksiyon skoru
- 43
Selamlar atk neptune n9a uyacak kumad ped ariyorum uygun fiyatli yardimci olabilecek varmi
440₺ ye hyperx cloud 2 için ped var. Bu kulaklığa uyumlu sanırım. Henüz elime ulaşmadı ama uyumlu diye duymuştum.Selamlar atk neptune n9a uyacak kumad ped ariyorum uygun fiyatli yardimci olabilecek varmi
Sanirim amazonda vardı. Başlık olarak Fobun Kingston uyumlu kulaklık pedi.... Yazıyordu. Seçerken kumaş seçtiğinize emin olun sadece. Ayrıca kesin uyacak mı emin değilim ama uyar muhtemelen. Cloud 3 ile tam uyumlu onu biliyorum, cloud 2 de cloud 3 ile uyumlu sanırım. Direkt Cloud 3 kumaş ped yoktu çünkü440₺ ye hyperx cloud 2 için ped var. Bu kulaklığa uyumlu sanırım. Henüz elime ulaşmadı ama uyumlu diye duymuştum.
Hocam Lioncast Lx80 için bildiğiniz uyumlu kumaş ped var mı?Sanirim amazonda vardı. Başlık olarak Fobun Kingston uyumlu kulaklık pedi.... Yazıyordu. Seçerken kumaş seçtiğinize emin olun sadece. Ayrıca kesin uyacak mı emin değilim ama uyar muhtemelen. Cloud 3 ile tam uyumlu onu biliyorum, cloud 2 de cloud 3 ile uyumlu sanırım. Direkt Cloud 3 kumaş ped yoktu çünkü
Hiçbir fikrim yok hocam, kulak pedi ölçülerini ve soket ölçülerini karşılaştırmaniz gerek, yapay zekâya da sorabilirsiniz.Hocam Lioncast Lx80 için bildiğiniz uyumlu kumaş ped var mı?