parolapara ile 1500 küsürata fantech helios ıı 1k geliyorken alınmaz çünkü fantech de 3395, optik switch, ttc gold tuşlar var.Bütçeme ve ihtiyaçlarıma göre en iyisi bu diye düşünüyorum kronik sorunu felan var mı
Parolapara ve iyzico Uğraşmıcam, direkt alıcam hocam kronik sorunu yoksa alıcamparolapara ile 1500 küsürata fantech helios ıı 1k geliyorken alınmaz çünkü fantech de 3395, optik switch, ttc gold tuşlar var.
yani kronik sorunu var mı anlamadım ilk aldığım günler sol tık çok nadiren basmıyordu driverini güncelledikten sonra daha hiç sorun yaşamadımParolapara ve iyzico Uğraşmıcam, direkt alıcam hocam kronik sorunu yoksa alıcam
Alınır kanka bende kullandım memnun kaldım öneririm Conlife kodu ilede indirimli olur haberin olsunBütçeme ve ihtiyaçlarıma göre en iyisi bu diye düşünüyorum kronik sorunu felan var mı
alabilirsin ama 400tl elinde kalır, kendim kullanıyorum bu bütçede daha iyisi yok yada alternatif mchose a5 ultra alabilirsin.Parolapara ve iyzico Uğraşmıcam, direkt alıcam hocam kronik sorunu yoksa alıcam
kötü![]()
ULUGAMES E-yooso X-44 Lıghtweıght Nordic 52833 1000 Hertz 26000 Dpı Kablosuz Oyuncu Mouse - Fiyatı, Yorumları
ULUGAMES E-yooso X-44 Lıghtweıght Nordic 52833 1000 Hertz 26000 Dpı Kablosuz Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Link atmakla eline ne geçti?![]()
ULUGAMES E-yooso X-44 Lıghtweıght Nordic 52833 1000 Hertz 26000 Dpı Kablosuz Oyuncu Mouse - Fiyatı, Yorumları
ULUGAMES E-yooso X-44 Lıghtweıght Nordic 52833 1000 Hertz 26000 Dpı Kablosuz Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Şarz standı geliyor mu se modelindealabilirsin ama 400tl elinde kalır, kendim kullanıyorum bu bütçede daha iyisi yok yada alternatif mchose a5 ultra alabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kötü
A5 ultra işi bitti miparolapara ile 1500 küsürata fantech helios ıı 1k geliyorken alınmaz çünkü fantech de 3395, optik switch, ttc gold tuşlar var.
bütçesi dahilinde bir mouse önerdim bunu alabilirsin mi yazmam gerek karşı bir argümanın varsa yaz çöp para etmez gibi şeyler yazmak yerine şu şu sıkıntısı var diyorlar bu kroniği olduğu söyleniyor gibi şeyler yazılırsa dönüş yaparımLink atmakla eline ne geçti?
oda var önerdim onudaA5 ultra işi bitti mi
hayır, mchose a5 ultra yada fantech helios ıı 1k alŞarz standı geliyor mu se modelinde
Alıntıyı görüntüle