ATK Sky X1 Se alınır mı

YasinMKC

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,101
Bütçeme ve ihtiyaçlarıma göre en iyisi bu diye düşünüyorum kronik sorunu felan var mı

Bütçeme ve ihtiyaçlarıma göre en iyisi bu diye düşünüyorum kronik sorunu felan var mı
parolapara ile 1500 küsürata fantech helios ıı 1k geliyorken alınmaz çünkü fantech de 3395, optik switch, ttc gold tuşlar var.

parolapara ile 1500 küsürata fantech helios ıı 1k geliyorken alınmaz çünkü fantech de 3395, optik switch, ttc gold tuşlar var.
Parolapara ve iyzico Uğraşmıcam, direkt alıcam hocam kronik sorunu yoksa alıcam

yani kronik sorunu var mı anlamadım ilk aldığım günler sol tık çok nadiren basmıyordu driverini güncelledikten sonra daha hiç sorun yaşamadım
abimde de aynı muhabbet oldu

alabilirsin ama 400tl elinde kalır, kendim kullanıyorum bu bütçede daha iyisi yok yada alternatif mchose a5 ultra alabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kötü

alabilirsin ama 400tl elinde kalır, kendim kullanıyorum bu bütçede daha iyisi yok yada alternatif mchose a5 ultra alabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kötü
Şarz standı geliyor mu se modelinde
1755796757435.webp

Link atmakla eline ne geçti?
bütçesi dahilinde bir mouse önerdim bunu alabilirsin mi yazmam gerek karşı bir argümanın varsa yaz çöp para etmez gibi şeyler yazmak yerine şu şu sıkıntısı var diyorlar bu kroniği olduğu söyleniyor gibi şeyler yazılırsa dönüş yaparım

• Beğen
Reaksiyonlar: Mtsn
Geri