Atlantisnet 500₺ olmuş

Atlantis çok amatör bir kuruluş gözümde. Ben Hatay Belen'de yaşayan biriyim. Yerel Atlantis acayip amatör bir şekilde çalışmakta ve fiyat sürekli olarak artıyor. Yerinde olsam türknete bir bulaşırdım sonuçta taahhüt yok baktın olmadı atlantisi dene.

Atlantis çok amatör bir kuruluş gözümde. Ben Hatay Belen'de yaşayan biriyim. Yerel Atlantis acayip amatör bir şekilde çalışmakta ve fiyat sürekli olarak artıyor. Yerinde olsam türknete bir bulaşırdım sonuçta taahhüt yok baktın olmadı atlantisi dene.
Atlantisnet esenyurtta hizmet veren bir kurum diye biliyorum. Altyapısıda o şekilde. Ve tüm mahallem artık atlantise geçiyor.

Artık çalışan birey olmadığımdan aile kararı ile fiyatlar baz alınarak mecburen TT'den devam edilecek. Peki sizce Dijitalde Büyük Fırsat Kampanyası mı yoksa Gamer Playstore Kampanyası mı alayım? Farkları nedir bilmiyorum.

bende esenyurttayım şuan türknet var fiyat 300 tl yeni yılda fiyat 400-450 olursa atlantise geçicem. 500 tl olan paket 1 ay önce 350 tl idi 2024 fiyatları 500tl imiş sordum öyle dediler duruma göre bende geçicem binamda kullananlar var 600-800 civarı hız alıyorlar

bende esenyurttayım şuan türknet var fiyat 300 TL yeni yılda fiyat 400-450 olursa atlantise geçicem. 500 TL olan paket 1 ay önce 350 TL idi 2024 fiyatları 500tl imiş sordum öyle dediler duruma göre bende geçicem binamda kullananlar var 600-800 civarı hız alıyorlar
bende atlantis düşünüyorum hatta dedim 425 felan olursa kabul ama 500 olması birde ikinci yarıda yeniden zam yapılabilirliğinden olmadı.

bende atlantis düşünüyorum hatta dedim 425 felan olursa kabul ama 500 olması birde ikinci yarıda yeniden zam yapılabilirliğinden olmadı.
tahhüt olmayan tüm sağlayıcılar öyle zaten hemen hemen ya sen bilirsin ben türknetin zamına göre geçmeyi düşünüyorum

Esenyurttayım bende hocam atlantisnete girmenizi öneririm 100mbps kullanıyorum bende kayıp yaşamıyorum WhatsApp numaraları var mesaj attığım zaman hemen dönüyorlar ve ellerinden geldiği gibi yardımcı oluyorlar

Esenyurttayım bende hocam atlantisnete girmenizi öneririm 100mbps kullanıyorum bende kayıp yaşamıyorum WhatsApp numaraları var mesaj attığım zaman hemen dönüyorlar ve ellerinden geldiği gibi yardımcı oluyorlar
ama şuda bir gerçekki 250₺ olan fiyat 350₺ oldu birden. Yani düzensiz fiyat zammı yapılıyor.
tahhüt olmayan tüm sağlayıcılar öyle zaten hemen hemen ya sen bilirsin ben türknetin zamına göre geçmeyi düşünüyorum
evet keşke yıllık yapsalarda anında geçsem

Atlantisneti aradım kurulum ücreti 600₺(ilk kurulumda 200₺ kalan 400₺ 2 ay faturaya yansıtılacak), 30 hazirana kadar 500₺, ardından bir zam gelebilir denildi. Geçen senenin fiyatlarını sorduğumda 30 hazirana kadar 300₺ sonradan 50₺ zam ile 350₺ olmuş. Bu seferde TurkTelekomu aradım ve kendilerine tarifeleri sordum bana söyledi fiyatlar uygulamada sunduğu fiyattan çok daha fazlaydı.
Atlantisnet kullanıyorum, kendi altyapısı gayet iyi ama modem çok önemli, ısrarla kendi modeminizi kullanmak istediğinizi söyleyin kendi modemleri çöp ve hayat kalitenizi berbatlaştırabilir. Bende bu ay sonu 24 ay taahhütle TTNet 1000mbps paketine geçiş yapacağım çünkü şuanda ttnet altyapısı ile hizmet alıyorum. 750 TL fiber TTNet gibi güzel bir internet için hiç önemli bir tutar değil.

Atlantisnet kullanıyorum, kendi altyapısı gayet iyi ama modem çok önemli, ısrarla kendi modeminizi kullanmak istediğinizi söyleyin kendi modemleri çöp ve hayat kalitenizi berbatlaştırabilir. Bende bu ay sonu 24 ay taahhütle TTNet 1000mbps paketine geçiş yapacağım çünkü şuanda ttnet altyapısı ile hizmet alıyorum. 750 TL fiber TTNet gibi güzel bir internet için hiç önemli bir tutar değil.
Kesinlikle en azından fiyat garantisi veriliyor. Çok fazla atlantisi bekledim heyecanla birde. Ama yeni zamlı fiyatı ve 6 ayda bir zam yapılması sorun oluyor. Yarından itibaren geçiş yapıyorum ttnin 75lik versiyonuna. İlk 6 ay 225 kalan 18 ay 450.

Geri