Geçmiş olsun umarım paranı en kısa zamanda geri elde edersin.Dostlar iyi akşamlar. Konu tekrarı olmuş olabilir ama ilk açtığım konuyu bulamadım adminler de umarım anlayışla karşılar. Hiç yapmadığım bir durum normalde.
Geçen hafta cuma atm benim paramı yutmuştu denizbank atm'si TEB vadesiz hesap kartı ile yapılan işlem . İşte kayıtlar falan alındı şikayet alındı dönüş yapıldı para yok diye. Benim yatırdığım para yok güme gitti şu anlık tekrardan şikayet oluşturuldu verdiğim bütün bilgilerden emin olduğuma dair. Bekliyorum ama umudum kesildi biraz ve canım sıkıldı. Böyle durum yaşayan oldu mu nasıl bir süreç izlemeliyim?
Sinirlendirdiysen yani ne yapsın anlık sinirle ısırmıştırGeçen gün de benim 2 tane 5 liramı kabul etmeyip yırtıp geri verdi :|
Nerede dostum?mag 100m çok iyi fiyatta indirimde ama alamıycam
Hepsiburada ihtiyacın varsa .Nerede dostum?
Hocam umudu falan kestim zaten gelse de bak istediğim şeyler kaçıp gitmiş olacak neye yararEninde sonunda alırsın paranı sonuçta kamera kayıtları var. Fakat seve seve vermeleri senin için daha iyi olacaktır yoksa mahkeme felan uğraşırsın biraz.
yazık kafanaHepsiburada ihtiyacın varsa .
Hocam umudu falan kestim zaten gelse de bak istediğim şeyler kaçıp gitmiş olacak neye yarar
aynısı bana olsa burda mahalleyi toplayıp atmyi parçalar paramizi alırız
yani geçmiş olsun