🔥İndirim 💥 AtomZone 2. İndirimler Geldi 💥

benim kasamda var bu fanlar basalt v2 pro kullanıyorum hava akışı harika yüksek hızda dönüyo benimkiler ama dönme sesi harici cızırtı takırtı falan yok
Geçen hafta bi niyetlendim ama stok kalmadı. Bu sefer bi alayım bakalım :)

Alan Lütfen Yazsın 16:00 Başlıyor Memnun Kalanlar var mı ?

Ekler

• kule.webp
    kule.webp
    44 KB · Hit: 35
hayırlı olsun hocam şimdiden çok güzel görünüyorlar eve geçince unutmazsam fotoğraf atarım
Valla güzel olur. İnceleme bulamadım. Bazı pazaryerlerinde yorumlar kötü. Şüpheye düşüyor insan ister istemez

Valla güzel olur. İnceleme bulamadım. Bazı pazaryerlerinde yorumlar kötü. Şüpheye düşüyor insan ister istemez
bu fiyata aşırı yüksek soğutma performansı beklememek lazım ama görüntü olarak harika

Fiyatlar geldi

bu fiyata aşırı yüksek soğutma performansı beklememek lazım ama görüntü olarak harika
fanlara fiyatından dolayı benimde hoşuma gitti ama 4 fana 800 vereceğime 7fanlı kasayı alsam kasa kendisi 1921TL ye geliyor (siyahtan bahsediyorum beyaz 2200tlye) o kafamı çok çeldi

Kasamdaki fanlar PWM değil. O yüzden RPM ayarlayamıyorum. Bunları o yüzden bi denemek istiyorum açıkçası

Ekran kartı desteği 410mm 5090 rahat sığar
Alınır mı corsair 3500x almayı düşünüyodum fiyatı uygun gibi geldi gözüme rx9070 xt pulse sığar mı

Alınır mı corsair 3500x almayı düşünüyodum fiyatı uygun gibi geldi gözüme rx9070 xt pulse sığar mı
buna 5090 bile sığar

Fanları daha önce alanlar memnun mu alınır mı?

Bu ürüne bayılıyorum niye aşağıda bırakmışlar fiyatı da güzel aslında akakçeye göre
1762520836490.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,932
Üyeler
184,080
Son üye
TaylorLothbrok
Geri