Attack on Titan nerden izlenir

Reaksiyon skoru
0
Attack on Titan adlı animeyi baştan sona resmi olarak nerden izleyebilirim? netflix te yok.

resmi olarak izleyemezsin türkiye de.

animeyi boşver yeğen gel sefirin kızı açayım sana

TürkAnimeTV

anizm.tv veya turkanime.net üzerinden izlenebilir.
İzlenmez.
Çok sıkıcı bir anime.
Sen beğenmiyorsun diye bir anime , oyun , film , dizi , manga , kitap , çizgi roman vs. KÖTÜ OLMAK ZORUNDA DEĞİL. Başkalarına öneri yapma bir daha mümkünse.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anizm.tv veya turkanime.net üzerinden izlenebilir.

Sen beğenmiyorsun diye bir anime , oyun , film , dizi , manga , kitap , çizgi roman vs. KÖTÜ OLMAK ZORUNDA DEĞİL. Başkalarına öneri yapma bir daha mümkünse.

Bu arada anime harbiden çöp değil, gayet güzel, bir çok şeyi çok iyi yansıtmış ve çizimlerini efektlerini bazı karakterlerini sevmemek elde değil.

YOKSA SEN ROD REISS MİSİN?
@kaplanharun HEDEF BELLİ OLDU!
Rod Reiss’de beyin yok bu arada. Anormal olmayan devlerden farkı yok.

Bu arada anime harbiden çöp değil, gayet güzel, bir çok şeyi çok iyi yansıtmış ve çizimlerini efektlerini bazı karakterlerini sevmemek elde değil.

Rod Reiss’de beyin yok bu arada. Anormal olmayan devlerden farkı yok.
bana mi diyon
ben biliom zaten 😎👍

bana mi diyon
ben biliom zaten 😎👍
Rod Reiss çöp, ama Muazzam Dev daha çöp. Zırhlı dev de beyin içermiyor, hepsinin sadece bir amacı var ama kaşılarındaki kişiler “animeye göre” kalplerini adamış kişiler, yani bir amacın olmasından daha büyük bir olay sayılır. Yani kazanmanın imkansız olduğu bir savaşa girmen gibi. (Spoiler vermedim, sen de verme)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,188,683
Üyeler
188,637
Son üye
Jadec
Geri