Gurkanpiro
80+ Platinum
hocam mousepad speed mi control mü acabaYani çarkı mı ben çevircem ne yapabilirim şans gelmeyedebilir. Çarktan başka yolu yok.
hocam mousepad speed mi control mü acabaYani çarkı mı ben çevircem ne yapabilirim şans gelmeyedebilir. Çarktan başka yolu yok.
Almamak için her yolu deniyorum ama her şey almama yönlendiriyorSpeed
Vallahi gitmezse öbür aya alıyımŞöyle söyleyim; boklu apex skatezi bile kayıyor akıyor üstünde
Hocam control oyuncusum bana gider mi mousepad boyu ebatı vs. tam bana göre 1k kredim var beleşe geliyor kalitesinden vs. hoşnutsanız geçiyorum siparişi.Şöyle söyleyim; boklu apex skatezi bile kayıyor akıyor üstünde
ışıklımı buAynı ürünüm farklı rengini kullanıyorum (CM03) , bu fiyata çok çok iyi. Temizlemesi kolay, üstü kaymak gibi kayıyor dikişleri de baya kaliteli. Ömürlük kullanabilirsiniz yıkayarak, siyah gibi toz tutma derdi de yok.
Aşağıya bendeki ürünü bırakıyorum
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
https://share.temu.com/t9ZFNiWE07A
speed miş bu hangi tür sevdigine baglıfurylevel z1 icin alinir mi? rekabetci oyunlar oynuyorum
(suanki mousepad bimden isikli uzun bisey)
hic anlamam mousepaddenspeed miş bu hangi tür sevdigine baglı
Hocam gelme şansı var mı onu soruyorum, sürekli olarak %5 geliyor.Yani çarkı mı ben çevircem ne yapabilirim şans gelmeyedebilir. Çarktan başka yolu yok.