Gurkanpiro
80+ Platinum
turuncu alasım geldi artizan a benziyorİkisinden de iyi.
turuncu alasım geldi artizan a benziyorİkisinden de iyi.
İkisini de kullandım bunu alırdım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çarkta free kargo var
Yardım? @freygasmCark nerde 1 kere cevirdim ama kayboldu her zaman yenileniyor mu bide vergisi mi var benim bildiğim yok eğer ptt ile yollamazlarsa. Aldıktan sonra mail mı atayım bide nasıl 550ye alırım alcam cm03 ü
Çark anasayfada, gizli sekme açıp sürekli denedim ben. Vergi de çıkmayabilir de çıkadabilir şans. 550ye şuan alamazsın indirimde ürünün kendi fiyatı 550-570tl arasıydı kargo bedava gelirse çarktan öyle alınabiliyordu. Temuda da ürün stoğa giriyor ara ara 640tlydi sanırım orda vergisiz.Yardım? @freygasm
Çözerim ben 659 TL'ye. Mail istiyor sürekli o nasıl işliyor 30 dkda bir yenileniyor mu, mail sallasam olur mu?Çark anasayfada, gizli sekme açıp sürekli denedim ben. Vergi de çıkmayabilir de çıkadabilir şans. 550ye şuan alamazsın indirimde ürünün kendi fiyatı 550-570tl arasıydı kargo bedava gelirse çarktan öyle alınabiliyordu. Temuda da ürün stoğa giriyor ara ara 640tlydi sanırım orda vergisiz.
Hocam 10 defa denedim hepsinde %5 çıktı cidden ücretsiz shipping veriyor mu yoksa bu işin içinde bi hile mı varSallayıp yapıyordum ben
@freygasm hocam şu free shippingi halledebilirsem cidden alcam bi el uzatın lütfenHocam 10 defa denedim hepsinde %5 çıktı cidden ücretsiz shipping veriyor mu yoksa bu işin içinde bi hile mı var