slm.ycl02
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,577
Gelmeyen buydu zaten. Kz şuan bekliyor pzt alim yapılır inşallah arasa falan verilir. Oturduğum yrr de merkezi yaniHocam bu da mı gelmedi ?
Nasıl iş bu ?
Gelmeyen buydu zaten. Kz şuan bekliyor pzt alim yapılır inşallah arasa falan verilir. Oturduğum yrr de merkezi yaniHocam bu da mı gelmedi ?
Nasıl iş bu ?
Bende zaten daha öncesinde vardı. Cm03e göre daha yavaş malzeme kalitesi olarak güzel ama ufak kusurları var dikiş vs gibi küçük. Siyah renk çok toz tutuyor (cm03de temizlemek 3sn sürüyor mouse padi bunda daha zor(Hocam ufak bi yorumun olur mu nasıl sence ?
Anladım, ulaşabildiniz mi dün itibariyle gerçi hafta sonu amaGelmeyen buydu zaten. Kz şuan bekliyor pzt alim yapılır inşallah arasa falan verilir. Oturduğum yrr de merkezi yani
Müsait isen fotoğraf atabilir misin ?Bende zaten daha öncesinde vardı. Cm03e göre daha yavaş malzeme kalitesi olarak güzel ama ufak kusurları var dikiş vs gibi küçük. Siyah renk çok toz tutuyor (cm03de temizlemek 3sn sürüyor mouse padi bunda daha zor(
Anladım, ulaşabildiniz mi dün itibariyle gerçi hafta sonu ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Müsait isen fotoğraf atabilir misin ?
Teşekkür ederim hocam hayırlı uğurlu olsun dediğin gibi ufak tefek sorunu varmış ama güzel gözüküyor
Yok haftasonu maile de cevap gelmedi.Anladım, ulaşabildiniz mi dün itibariyle gerçi hafta sonu ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Müsait isen fotoğraf atabilir misin ?
Hocam bu durum adına çok üzüldüm umarım yarın çozerler de en azından tekrardan gitmez yurt dışınaYok haftasonu maile de cevap gelmedi.
Kulaklık geliyor MP için cevap geldi de bakalım.Hocam bu durum adına çok üzüldüm umarım yarın çozerler de en azından tekrardan gitmez yurt dışına
Hayılır olsun hocam, sevindim adınızaKulaklık geliyor MP için cevap geldi de bakalım.