coldplay
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 243
brom bir bağlantı gönderirsen ben de bakayım duruma göre murphy ürüne iyi derse ben de alabilirim
brom bir bağlantı gönderirsen ben de bakayım duruma göre murphy ürüne iyi derse ben de alabilirim
cogu urunde evet.İndirim bitti mi
ugreen baz alınırsa bir tık daha düşük versiyonu ama fiyat'a göre bakarsak bedava ve dac chipli güvenilir denilebilecek bir marka o yüzden ben aldım belki başkasınında işine yarar linki bırakıyorumbrom bir bağlantı gönderirsen ben de bakayım duruma göre murphy ürüne iyi derse ben de alabilirim
bu trde zaten 250ye satılıyormuş.ugreen baz alınırsa bir tık daha düşük versiyonu ama fiyat'a göre bakarsak bedava ve dac chipli güvenilir denilebilecek bir marka o yüzden ben aldım belki başkasınında işine yarar linki bırakıyorum
Kadın & Erkek Giyim, Online Moda Alışverişi | SHEIN
Ayakkabılardan kıyafetlere, spor ekipmanlarından aksesuarlara. Tüm moda ilham kaynakları ve en son trendler SHEIN'de online olarak bulunabilirtr.shein.com
hocam bu ve usb hub 50tlye aldımbu trde zaten 250ye satılıyormuş.
en mantıklısı 400 TL'ye apple dongle almak.
onun tek dezavantajı androidde iyi çalışmıyor. windows için kesinlikle öneririm
valla iyi fiyata almışsın hocam. ben artık kabloları amazondan alıyorum. çok sık bozuluyorlar. bu sene ve geçen sene aldığım kablolu kulaklık bozulduğu için iade edebildim direk mesela. sheindeki ugreen kablolar ilgimi çekti mesela ben en son aldığım kabloyu 3 sene kullanabildimhocam bu ve usb hub 50tlye aldımapple dongle tabi ki mantıklı ama bu durum için bence hiç gerek yok.
usta nasıl 50tlye aldınugreen baz alınırsa bir tık daha düşük versiyonu ama fiyat'a göre bakarsak bedava ve dac chipli güvenilir denilebilecek bir marka o yüzden ben aldım belki başkasınında işine yarar linki bırakıyorum
Ayakkabılardan kıyafetlere, spor ekipmanlarından aksesuarlara. Tüm moda ilham kaynakları ve en son trendler SHEIN'de online olarak bulunabilirtr.shein.com
amazon gerçekten müthiş hocam bende normalde böyle çan çin çonlara güvenip bir şey almam ama essager ve ugreen fena markalar olmadığı için ucuz hemde alayım dedim onun dışında başka markaya yönelmedim.valla iyi fiyata almışsın hocam. ben artık kabloları amazondan alıyorum. çok sık bozuluyorlar. bu sene ve geçen sene aldığım kablolu kulaklık bozulduğu için iade edebildim direk mesela. sheindeki ugreen kablolar ilgimi çekti mesela ben en son aldığım kabloyu 3 sene kullanabildim
70'Lik kupona dahil olan tek bir tane usb hub var şuan onuda atayım belki birisinin hayır duasını alırızusta nasıl 50tlye aldınpuanların mı vardı
reis usb hub ve dac kablosunu 68 TL'ye alıyorum ben de şimdi alınacak başka bir şey var mıdır yoksa direkt siparişi geçeyimamazon gerçekten müthiş hocam bende normalde böyle çan çin çonlara güvenip bir şey almam ama essager ve ugreen fena markalar olmadığı için ucuz hemde alayım dedim onun dışında başka markaya yönelmedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
70'Lik kupona dahil olan tek bir tane usb hub var şuan onuda atayım belki birisinin hayır duasını alırız147 falandı puan herhalde.
bilmiyorum hocam bakıyorum bende belki dönüştürücü alırsınız birde type c to usb areis usb hub ve dac kablosunu 68 TL'ye alıyorum ben de şimdi alınacak başka bir şey var mıdır yoksa direkt siparişi geçeyim
benim bilgisayarda type c girişi var ya ondan usb a dönüştürücüyü düşünmüyorum ama başka bir şey bulursanız haber edin ben yeni hesaptan dac ve usb hub siparişini geçiyorum şimdibilmiyorum hocam bakıyorum bende belki dönüştürücü alırsınız birde type c to usb a
sırf kart okuyucu olduğu için alasım,geldi. kart okuyucuya ihtiyacım,var burada ateş pahası fiyatlar var maalesefamazon gerçekten müthiş hocam bende normalde böyle çan çin çonlara güvenip bir şey almam ama essager ve ugreen fena markalar olmadığı için ucuz hemde alayım dedim onun dışında başka markaya yönelmedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
70'Lik kupona dahil olan tek bir tane usb hub var şuan onuda atayım belki birisinin hayır duasını alırız147 falandı puan herhalde.