❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥Shein KZ IEM kulaklıklar 1-3 dolar

usb c dönüştürücüde indirim geçiyor ama diğer ses kartında geçmiyor çoğu üründe geçerliliği kaldırmışlar artık.

@coldplay @Murphy essager marka dac chipli dönüştürücüde indirim var onu düşündüm ben almak için acaba?
brom bir bağlantı gönderirsen ben de bakayım duruma göre murphy ürüne iyi derse ben de alabilirim

brom bir bağlantı gönderirsen ben de bakayım duruma göre murphy ürüne iyi derse ben de alabilirim
ugreen baz alınırsa bir tık daha düşük versiyonu ama fiyat'a göre bakarsak bedava ve dac chipli güvenilir denilebilecek bir marka o yüzden ben aldım belki başkasınında işine yarar linki bırakıyorum

ugreen baz alınırsa bir tık daha düşük versiyonu ama fiyat'a göre bakarsak bedava ve dac chipli güvenilir denilebilecek bir marka o yüzden ben aldım belki başkasınında işine yarar linki bırakıyorum

bu trde zaten 250ye satılıyormuş.
en mantıklısı 400 TL'ye apple dongle almak.
onun tek dezavantajı androidde iyi çalışmıyor. windows için kesinlikle öneririm

bu trde zaten 250ye satılıyormuş.
en mantıklısı 400 TL'ye apple dongle almak.
onun tek dezavantajı androidde iyi çalışmıyor. windows için kesinlikle öneririm
hocam bu ve usb hub 50tlye aldım :D apple dongle tabi ki mantıklı ama bu durum için bence hiç gerek yok.

• Beğen
Reaksiyonlar: ghnn
hocam bu ve usb hub 50tlye aldım :D apple dongle tabi ki mantıklı ama bu durum için bence hiç gerek yok.
valla iyi fiyata almışsın hocam. ben artık kabloları amazondan alıyorum. çok sık bozuluyorlar. bu sene ve geçen sene aldığım kablolu kulaklık bozulduğu için iade edebildim direk mesela. sheindeki ugreen kablolar ilgimi çekti mesela ben en son aldığım kabloyu 3 sene kullanabildim

usta nasıl 50tlye aldın :D puanların mı vardı

valla iyi fiyata almışsın hocam. ben artık kabloları amazondan alıyorum. çok sık bozuluyorlar. bu sene ve geçen sene aldığım kablolu kulaklık bozulduğu için iade edebildim direk mesela. sheindeki ugreen kablolar ilgimi çekti mesela ben en son aldığım kabloyu 3 sene kullanabildim
amazon gerçekten müthiş hocam bende normalde böyle çan çin çonlara güvenip bir şey almam ama essager ve ugreen fena markalar olmadığı için ucuz hemde alayım dedim onun dışında başka markaya yönelmedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

usta nasıl 50tlye aldın :D puanların mı vardı
70'Lik kupona dahil olan tek bir tane usb hub var şuan onuda atayım belki birisinin hayır duasını alırız :D 147 falandı puan herhalde.

amazon gerçekten müthiş hocam bende normalde böyle çan çin çonlara güvenip bir şey almam ama essager ve ugreen fena markalar olmadığı için ucuz hemde alayım dedim onun dışında başka markaya yönelmedim.

70'Lik kupona dahil olan tek bir tane usb hub var şuan onuda atayım belki birisinin hayır duasını alırız :D 147 falandı puan herhalde.

reis usb hub ve dac kablosunu 68 TL'ye alıyorum ben de şimdi alınacak başka bir şey var mıdır yoksa direkt siparişi geçeyim

bilmiyorum hocam bakıyorum bende belki dönüştürücü alırsınız birde type c to usb a
benim bilgisayarda type c girişi var ya ondan usb a dönüştürücüyü düşünmüyorum ama başka bir şey bulursanız haber edin ben yeni hesaptan dac ve usb hub siparişini geçiyorum şimdi

sırf kart okuyucu olduğu için alasım,geldi. kart okuyucuya ihtiyacım,var burada ateş pahası fiyatlar var maalesef

Geri