❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥Shein KZ IEM kulaklıklar 1-3 dolar

Hocam GraveAudio da 230tl falan yani aralarında devasa bir kalite farkı var mıdır sizce? Ugreen ucuz olduğu için daha mantıklı olur eğer çok fark yoksa kağıt üzerindeki bilgilerde
ben de ugreen i tercih ederim, bu kadar fiyat farkı vermeye gerek yok. Normalde ikisi de benzer fiyatlarda hatta ugreen daha pahalı olabilir ancak shein yoluyla çok ucuza geliyor.

ben de ugreen i tercih ederim, bu kadar fiyat farkı vermeye gerek yok. Normalde ikisi de benzer fiyatlarda hatta ugreen daha pahalı olabilir ancak shein yoluyla çok ucuza geliyor.
telefon için ihtiyacım yok hocam kaliteli markaların usb a versiyonu var mı diye baktım ama yok.

telefon için ihtiyacım yok hocam kaliteli markaların usb a versiyonu var mı diye baktım ama yok.
bu bilgisayarda kullanılıyor. type-c to usb a çevirici almanız lazım, çoğu böyle zaten.

reis bunu bilgisayarda da kullanamaz mıyız? benim pcde c girişi var böyle sesler daha kaliteli olacaktır diye usb c dönüştürücüsü alacağım? @Murphy
pc de type-c girişi varsa dönüştürücüye gerek yok.

ben ugreen dac alsam yeterli değil mi? castor proyu ugreen'e, ugreen'i de pcnin type c girişine bağlayacağım ve bitecek?
evet. bu kadar.

ancak şu anda ugreen dac için %70 kuponu göremiyorum, kaldırmışlar mı yoksa ben de mi gözükmüyor bilmiyorum.

evet. bu kadar.

ancak şu anda ugreen dac için %70 kuponu göremiyorum, kaldırmışlar mı yoksa ben de mi gözükmüyor bilmiyorum.
usta bende de görünmüyor umarım geri gelir en kötü puanlarla satın alınır da çok puan lazımdır

sanirim kupon olayı bitti. neredeyse butun urunlerde vardi kupon ama kaldirilmis artik galiba 🥲

benim de bu aydan sonra almayi planladigim urunler vardi ama eger kaldirilmissa kupon. bizim is yas olur 🙁
ben de dün sadece kulaklık satın aldım bugünden itibaren bir şeylere başlayacaktım nt be hocam ama belliydi kısa süreli olacağı

ben de dün sadece kulaklık satın aldım bugünden itibaren bir şeylere başlayacaktım nt be hocam ama belliydi kısa süreli olacağı
aslında aylardır öyle duruyordu çok şanssızlığa denk geldi. Dediğiniz gibi umarım tekrardan gelir.
usb c dönüştürücüde indirim geçiyor ama diğer ses kartında geçmiyor çoğu üründe geçerliliği kaldırmışlar artık.

@coldplay @Murphy essager marka dac chipli dönüştürücüde indirim var onu düşündüm ben almak için acaba?

Son düzenleme:
Geri