❌İndirim Bitti! 🔥🔥ATTACK SHARK L80 Ultra-Light Tri-Mode Gaming Headset 708₺

satın alım yapılamıyor bataryalı ürünler yurt dışından girişte sorun yarattığı için ilk sayfada bir arkadaş yazmış bizde onu tartışıyoruz her gördüğünüzü araştırmadan bilmeden hemen konu açmayın diye konu oradan buraya uzadı
ne alaka hocam dynatab nasıl geldi o zaman

stokta var mı hala
Alım değil ya ben 5 yıldan fazladır bu forumda aktifim alınmayan ürünü paylaşmayın diye yazı yazdım bir tane Zeki arkadaş sen yorum kasiyorsun diye konuştu +1 yorum anlamında dedim

• Beğen
Reaksiyonlar: ghnn
Küfürü hak eden tiplemelerin tekisin genco kendini adam yerine koymuşsun babalık yapacaksın birde ilerde çocuğun olduğunda gel nasıl babalık yapılıyor ben sana öğreteyim ha illa konuyu yüz yüze konuşmak istersen bırak bir iletişim kurabileceğim adres vs. yurtdışına geri çıkmadan geleyim göreyim belki biraz o yaylan dediğin edebin baştan sona ne olduğunu öğrenmek istersen anlamak istemiyorum ben kıtım böyle iyiyim dersen de yuvarlandığın delikten umarım bir gün çıkabilirsin kurduğun cümlelere de dikkat et el yumruğu yemeyen kendininkini değirmen taşı sanarmış
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ayriyetten internette yaş muhabbeti çeviririm ben sanala girdiğimde internet kafe kültüründe cs 1.5 le 1.6 ile girdik o dönem bizde büyüklere saygımız vardı internette olsa hovardalık yapamazdık büyüğümüze hürmeti gördük dinlemeyi öğrendik şimdiki bebelerin dili bir karış 18 yaşını geçen 20sini bulan kendini babalık yapabilecek yaşta sanar olmuş dünkü çocuklarsınız yolun başındasınız çoğunuz öğrenecek çok şeyiniz var forumda olsa karşındakine laf çarpmaya çalışmadan kim olduğunu bilmeden çokta konuşmamak gerekiyor forumunu yaparken kuralları iyi oku en önemlisi her ortamın bir kuralı var burada ne sen ne ben ağa baba değiliz herkes denk birbirine fakat büyük küçük yaşını seviyesini sınırını bilecek
Ben sana hayat hikayeni mi sordum lale :D Neyin tribine girdin de zırvalamağa başladın?Bir de heyecanlanmış, hovardalık falan yazmış. Gel istersen sana önce lugat yutturayım sonrasına bakarız :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,201
Üyeler
192,226
Son üye
conkerland
Geri