Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥ATTACK SHARK CM02 mousePAD VERGİ HARİÇ🔥257 TL🔥

goku010203

80+ Bronze

Mithril

80+ Silver
Şuan 510 TL knk nasi gec kaldım ya saniyesinde gördüm mesajını
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka 1000e değer mi onu söylesen yeter ona göre alcam
Acayip kaliteli fakat 1000tl bir mousepad için biraz fazla bence ama bütçem var diyorsan değer. Tek sıkıntısı mouse u hareket etirirken acık sürtünme sesi geliyor.

goku010203

80+ Bronze
Acayip kaliteli fakat 1000tl bir mousepad için biraz fazla bence ama bütçem var diyorsan değer. Tek sıkıntısı mouse u hareket etirirken acık sürtünme sesi geliyor.
Sen kaça aldın? Kendi sitesinde 610 TL 17 dolar yani ama 22 dolar kargo çıkıyor carklarda ücretsiz kargo seçeneği var ama birçok kez denedim bana denk gelmedi sen nasıl aldın

Gurkanpiro

80+ Platinum
Sıkıntı degil bu kumaşın yapısıyla alakalı kontrol ve speed olarak ayrılıyor bu mousepadde yüzde 60 speed yüzde 40 control

kivircix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mete
1000e değer mi onu söylesen yeter ona göre ayarlicam
Glorious'un mousepadini kullanıyordum. Birkaç ay önce buradan konusu açılmıştı 150TL'ye almıştım ve çok memnundum. Sırf rengarenk diye cm03 modelini aldım ve bence gereksiz olduğu sonucuna vardım. Fazla hızlı bir mousepad ve benim gibi gündelik pc kullanımında kulaklık takmıyorsan eğer skatezin sürtünme sesi rahatsız ediyor. Şatafatlı görüntüsünden dolayı kullanmaya devam edeceğim. Çok düşük dpi ve sensle oyun oynamıyorsan eğer 300-500TL'lik control mousepadler ihtiyacını fazlasıyla karşılar

Mithril

80+ Silver
Sen kaça aldın? Kendi sitesinde 610 TL 17 dolar yani ama 22 dolar kargo çıkıyor carklarda ücretsiz kargo seçeneği var ama birçok kez denedim bana denk gelmedi sen nasıl aldın
ben amazonda satıcıdan fiyatı düşürmesini rica edip o şekilde almıştım,vergi ile 909 tl ye gelmişti. attack shark ın sitesinden bende almak istedim ama mantıklı olmuyor maalesef. ürün aliexpressdede satılıyor ama sanırım 1100 TL'ye geliyor.
Sıkıntı degil bu kumaşın yapısıyla alakalı kontrol ve speed olarak ayrılıyor bu mousepadde yüzde 60 speed yüzde 40 control
evet diğer mouspadlardan farklı bir kapalama kullanıyor fakat ses kullaklık takmayınca biraz rahatsız ediyor, keşke konusunu açtığı zaman freygasm hocam belirtseymiş bu durumu.

goku010203

80+ Bronze
ben amazonda satıcıdan fiyatı düşürmesini rica edip o şekilde almıştım,vergi ile 909 tl ye gelmişti. attack shark ın sitesinden bende almak istedim ama mantıklı olmuyor maalesef. ürün aliexpressdede satılıyor ama sanırım 1100 TL'ye geliyor.

evet diğer mouspadlardan farklı bir kapalama kullanıyor fakat ses kullaklık takmayınca biraz rahatsız ediyor, keşke konusunu açtığı zaman freygasm hocam belirtseymiş bu durumu.
Fiyat düşürmelerini istesem bile alamam demi şuan

Gurkanpiro

80+ Platinum

Yani hocam belirtmiş zaten yüzde 40 kontrol olduğunu tabii ki o pürüzler hissedilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,066,667
Üyeler
169,449
Son üye
Anıl55
Top Bottom