TinerciAlper
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,006
Temu destekten %20 alırsanız büyük ihtimal vergi dahil 1100-1200 civarına gelir bu fiyattan alınabilir bence diğer 2 fareden daha iyi seçim olur.edit:ajazz 159 proda gelmiş 859tlye geliyor vergisiz bana
hocam stabil bir şekilde kullanabilecek miyim önemli olan benim için oTemu destekten %20 alırsanız büyük ihtimal vergi dahil 1100-1200 civarına gelir bu fiyattan alınabilir bence diğer 2 fareden daha iyi seçim olur.
Ben Aj159 Apex'i 8K ve 1K'da sorunsuz kullanıyorum, docku bozulan Aj159 Pro'yu da sorunsuz kullanıyordum. Sahip olduğum laptop RTX 3060 ve i5 12500h.hocam stabil bir şekilde kullanabilecek miyim önemli olan benim için o
docku nasıl bozuldu hocam bende apex istiyordum ancak gelmedi stoğaBen Aj159 Apex'i 8K ve 1K'da sorunsuz kullanıyorum, docku bozulan Aj159 Pro'yu da sorunsuz kullanıyordum. Sahip olduğum laptop RTX 3060 ve i5 12500h.
Docku bozuk geldi direktdocku nasıl bozuldu hocam bende apex istiyordum ancak gelmedi stoğa
umarım başıma gelmezDocku bozuk geldi direkt.
Docku bozuk gelirse sorun değil iadesını alırsınız bana ürün sizde kalsın deyip tam iade verdiler.umarım başıma gelmezbakalım bi arayıştayım en kötü ihitmal alıcam direkt attack shkarlarda güzel duruyordu ama
o sorun değil hocam temuya güvenim var ancak bu ayın sipariş limitlerini doldurdum %20 kuponun bitmesinede 11 saat var ne yapacağım bilmiyorumDocku bozuk gelirse sorun değil iadesını alırsınız bana ürün sizde kalsın deyip tam iade verdiler.
Ailenizden birini T.C'sini kullanabilirsiniz hocam.o sorun değil hocam temuya güvenim var ancak bu ayın sipariş limitlerini doldurdum %20 kuponun bitmesinede 11 saat var ne yapacağım bilmiyorum
Sana bozuk geldi bana direkt ürün gelmediDocku bozuk geldi direkt.
onlarınkinide kullandım bu ay verilen sipariş 8 oldu onlarda alıyor birşeylerAilenizden birini T.C'sini kullanabilirsiniz hocam.
Paranızı almışsınızdır da bir telafi falan yaptılar mı ekstra?Sana bozuk geldi bana direkt ürün gelmedişükür et biraz