Altar'ın Oğlu TARKAN
80+ Bronze
delux m800 pro şuan çok iyi fiyatta alın geçin hocamnasil urun hocam güzel mi ? m3s veya delux m800 pro yerine tercih edilir mi ? fiyata gore
İkisi farklı modelAlıntıyı görüntüle
pembesini alırsak şarj istasyonu yanında gelmiyor mu
hocam almak istiyorum ama satici connectgame hakkinda hic iyi geri donusler yok forumda urun geldikten sonra şansıma saaglan gelirse iyi gene ama bi sorun olursa adamlar afk taklidi yapiyor diyorlardelux m800 pro şuan çok iyi fiyatta alın geçin hocam
ürünü kargolama konusunda herhangi bir problem yok fakat ürünle ilgili herhangi bir sorunla karşılaştığınız zaman connectgame yardımcı olmuyor genellikle ama bir tanidigim endgame xm1r almıştı connectgameden ve double click sorunu yaşamıştı endgame ile iletişime geçti ve onlar yardımcı oldu herhangi bir sorun olursa delux markası ile iletişime geçebilirsiniz fakat aynı şekilde yardımcı olurlar mı bilemiyorumhocam almak istiyorum ama satici connectgame hakkinda hic iyi geri donusler yok forumda urun geldikten sonra şansıma saaglan gelirse iyi gene ama bi sorun olursa adamlar afk taklidi yapiyor diyorlar
kanka ben aldım aldıgım gün kargoya verildi ve geldi çok güzel paketlemişler dareu a950 aldım çok kaliteli ama driver sorunu var onu nası çözücem bilen varsa yardım edebilirmihocam almak istiyorum ama satici connectgame hakkinda hic iyi geri donusler yok forumda urun geldikten sonra şansıma saaglan gelirse iyi gene ama bi sorun olursa adamlar afk taklidi yapiyor diyorlar