Neler Yeni

🔥İndirim ATTACK SHARK X3 49g SUPERLIGHT 902 TL

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
831
İsim
Sercan GÖKALP
Kablolu güzel sensörlü razer ne önerirsiniz? Ben oldum olası kablosuz herhangi bir ekipmana alışıp güvenemedim pildir bağlantı hızıdır falan sanki hep bir eksik kalacak gibi geliyor

Robius

80+ Bronze
Kablolu güzel sensörlü razer ne önerirsiniz? Ben oldum olası kablosuz herhangi bir ekipmana alışıp güvenemedim pildir bağlantı hızıdır falan sanki hep bir eksik kalacak gibi geliyor
PRO oyuncular kablosuza geçti size neyi yetmeyecek

quietbebek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
887
İsim
Batuhan
kendi konu başlığını açıp sorman daha iyi olur tam istediklerini yazarsın hem kurallar falan var forumda

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
831
İsim
Sercan GÖKALP
PRO oyuncular kablosuza geçti size neyi yetmeyecek
Bilmiyorum bende eskiden beri öyle kalmış. Aslında geçen indirimde olan razer cobra yı alacaktım ama Media Markt ta baktım elime çok küçük kalıyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:

kendi konu başlığını açıp sorman daha iyi olur tam istediklerini yazarsın hem kurallar falan var forumda
Gerek yok ben öyle ayaküstü geçerken sorayım dedim

Eric Cartman

80+ Bronze
vergi dahil fiyat gösteriyor ama ödeme kısmında tekrar vergi ekliyor :D
Screenshot_77.jpg

quietbebek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
887
İsim
Batuhan
vergi dahil fiyat gösteriyor ama ödeme kısmında tekrar vergi ekliyor :D
harbiden uyanıklara bak

ben birde gvn olan satıcıdan aldım yorumları daha iyiydi ne kadar aynı ürün olsada

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Erman
İyi bir ürün mü alırsam üzer mi ona göre sipariş vereyim millet FPS’de üzerse YD’dan geliyor bir de can sıkar yani

Bu daha mı iyidir
Dostum ben AS x3 aldım. Farenin malzeme kalitesinden memnundum. Rahat bir fare. Fakat dahili hafızası olmadığı için bazen yazılımsal olarak sapıtabiliyor ve benim üründe capslock sorunu mevcuttu. Capslock basınca imleç kilitleniyordu. İade edip Ajazz 139 pro sipariş ettim. Amazon gece vakitleri anlık indirimler yapıyor farelerde 139 pro'da bunu yakaladım. İthalaç icreti dahil 1248₺ geldi bana. Ürün bugün elime ulaştı. 139 pro'da pre-post travel neredeyse sıfır. x3'de biraz pre travel vardı. x3 salladığımdan hiç ses gelmiyorken 139 pro'nun soldaki tuş kısmı hafif sallanıyor ama çok düşük seviyede önemsiz bana göre. Scroll olarak Aj 139pro biraz daha geri bildirimli daha tırtıklı gibi hissettiriyor. X3'de daha akıcıydı. Özellikler yukarı doğru uzun kaydırma yaptığımda 139 pro'nun uyguladığı direnmeyi hissediyorum. Elim ortalamadır ve palm şeklinde fareyi tutuyorum. x3 elin büyükse küçük gelebilir. 139 pro ise 1.3 cm. İki fareyi de tutuş olarak raharsızlık vermedi. Bunlar dışında bütçe önemli değilse bu capslock sorunu yaşamak istemezsen 139 pro ya da x3'l benzer yapıya sahip ajazz 199 modelini alabilirsin.
1500₺ civarına çıkarsan youtube incelemeler üzerinden edindiğim bilgilere göre Darmoshark m3(m3s) ya da Delux m800 pro alabilirsin. Skatezleri daha iyi bu iki farenin. Onun dışında benzer fareler.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Selim
Dostum ben AS x3 aldım. Farenin malzeme kalitesinden memnundum. Rahat bir fare. Fakat dahili hafızası olmadığı için bazen yazılımsal olarak sapıtabiliyor ve benim üründe capslock sorunu mevcuttu. Capslock basınca imleç kilitleniyordu. İade edip Ajazz 139 pro sipariş ettim. Amazon gece vakitleri anlık indirimler yapıyor farelerde 139 pro'da bunu yakaladım. İthalaç icreti dahil 1248₺ geldi bana. Ürün bugün elime ulaştı. 139 pro'da pre-post travel neredeyse sıfır. x3'de biraz pre travel vardı. x3 salladığımdan hiç ses gelmiyorken 139 pro'nun soldaki tuş kısmı hafif sallanıyor ama çok düşük seviyede önemsiz bana göre. Elim ortalamadır ve palm şeklinde fareyi tutuyorum. x3 elin büyükse küçük gelebilir. 139 pro ise 1.3 cm. İki fareyi de tutuş olarak raharsızlık vermedi. Bunlar dışında bütçe önemli değilse bu capslock sorunu yaşamak istemezsen 139 pro ya da x3'l benzer yapıya sahip ajazz 199 modelini alabilirsin.
1500₺ civarına çıkarsan youtube incelemeler üzerinden edindiğim bilgilere göre Darmoshark m3(m3s) ya da Delux m800 pro alabilirsin. Skatezleri daha iyi bu iki farenin. Onun dışında benzer fareler.
Ben 850ye aldım beyazı her şey dahil. Merak ettiğim şey sabit bir şekilde dpi ayarlayabiliyor muyuz yoksa her çıkarıp takınca dpi mi degistirmemiz gerekiyor? 800dpi alıp Lod 1 yapıp daha da kullanmıyorum programı sorun yaşar mıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Erman
Ben 850ye aldım beyazı her şey dahil. Merak ettiğim şey sabit bir şekilde dpi ayarlayabiliyor muyuz yoksa her çıkarıp takınca dpi mi degistirmemiz gerekiyor? 800dpi alıp Lod 1 yapıp daha da kullanmıyorum programı sorun yaşar mıyım?
Ben devamlı programı açık tutuyordum oynadığım bir iki oyunda tuş atamam olduğu için profil değiştirmek zorunda kalıyordum ama varsayılan kullandığım profilinde yaptığım ayarlar (lod debounce vs) düzgün çalışıyor diye hatırlıyorum.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Selim
Ben devamlı programı açık tutuyordum oynadığım bir iki oyunda tuş atamam olduğu için profil değiştirmek zorunda kalıyordum ama varsayılan kullandığım profilinde yaptığım ayarlar (lod debounce vs) düzgün çalışıyor diye hatırlıyorum.
Tamam o zaman sıkıntı yok sadece boyut sıkıntısı kaldı ona da alisabilirsem x3den devam. Henüz daha kargoda :)

Top Bottom