Skynel
80+ Gold
Dahası
1450TL’e Ajazz Aj139 Pro’u satın aldım hocam Amazon üzerinden beklemedeyim umarım pişman ermez elim 17 18 santim küçük bir elim var umarım ki işimi görürDostum ben AS x3 aldım. Farenin malzeme kalitesinden memnundum. Rahat bir fare. Fakat dahili hafızası olmadığı için bazen yazılımsal olarak sapıtabiliyor ve benim üründe capslock sorunu mevcuttu. Capslock basınca imleç kilitleniyordu. İade edip Ajazz 139 pro sipariş ettim. Amazon gece vakitleri anlık indirimler yapıyor farelerde 139 pro'da bunu yakaladım. İthalaç icreti dahil 1248₺ geldi bana. Ürün bugün elime ulaştı. 139 pro'da pre-post travel neredeyse sıfır. x3'de biraz pre travel vardı. x3 salladığımdan hiç ses gelmiyorken 139 pro'nun soldaki tuş kısmı hafif sallanıyor ama çok düşük seviyede önemsiz bana göre. Scroll olarak Aj 139pro biraz daha geri bildirimli daha tırtıklı gibi hissettiriyor. X3'de daha akıcıydı. Özellikler yukarı doğru uzun kaydırma yaptığımda 139 pro'nun uyguladığı direnmeyi hissediyorum. Elim ortalamadır ve palm şeklinde fareyi tutuyorum. x3 elin büyükse küçük gelebilir. 139 pro ise 1.3 cm. İki fareyi de tutuş olarak raharsızlık vermedi. Bunlar dışında bütçe önemli değilse bu capslock sorunu yaşamak istemezsen 139 pro ya da x3'l benzer yapıya sahip ajazz 199 modelini alabilirsin.
1500₺ civarına çıkarsan youtube incelemeler üzerinden edindiğim bilgilere göre Darmoshark m3(m3s) ya da Delux m800 pro alabilirsin. Skatezleri daha iyi bu iki farenin. Onun dışında benzer fareler.