Neler Yeni

🔥İndirim ATTACK SHARK X3 49g SUPERLIGHT 902 TL

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Dostum ben AS x3 aldım. Farenin malzeme kalitesinden memnundum. Rahat bir fare. Fakat dahili hafızası olmadığı için bazen yazılımsal olarak sapıtabiliyor ve benim üründe capslock sorunu mevcuttu. Capslock basınca imleç kilitleniyordu. İade edip Ajazz 139 pro sipariş ettim. Amazon gece vakitleri anlık indirimler yapıyor farelerde 139 pro'da bunu yakaladım. İthalaç icreti dahil 1248₺ geldi bana. Ürün bugün elime ulaştı. 139 pro'da pre-post travel neredeyse sıfır. x3'de biraz pre travel vardı. x3 salladığımdan hiç ses gelmiyorken 139 pro'nun soldaki tuş kısmı hafif sallanıyor ama çok düşük seviyede önemsiz bana göre. Scroll olarak Aj 139pro biraz daha geri bildirimli daha tırtıklı gibi hissettiriyor. X3'de daha akıcıydı. Özellikler yukarı doğru uzun kaydırma yaptığımda 139 pro'nun uyguladığı direnmeyi hissediyorum. Elim ortalamadır ve palm şeklinde fareyi tutuyorum. x3 elin büyükse küçük gelebilir. 139 pro ise 1.3 cm. İki fareyi de tutuş olarak raharsızlık vermedi. Bunlar dışında bütçe önemli değilse bu capslock sorunu yaşamak istemezsen 139 pro ya da x3'l benzer yapıya sahip ajazz 199 modelini alabilirsin.
1500₺ civarına çıkarsan youtube incelemeler üzerinden edindiğim bilgilere göre Darmoshark m3(m3s) ya da Delux m800 pro alabilirsin. Skatezleri daha iyi bu iki farenin. Onun dışında benzer fareler.
1450TL’e Ajazz Aj139 Pro’u satın aldım hocam Amazon üzerinden beklemedeyim umarım pişman ermez elim 17 18 santim küçük bir elim var umarım ki işimi görür

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Talha mutlu
steelseries rival 3 wireless mu bu mouse mi suan elimde var satarsam bunu alabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Erman
1450TL’e Ajazz Aj139 Pro’u satın aldım hocam Amazon üzerinden beklemedeyim umarım pişman ermez elim 17 18 santim küçük bir elim var umarım ki işimi görür
Hocam hayırlı olsun öncelikle. 1500₺'ye m3 var ya da 1600₺'ye Delux M800 Pro var. Eğer daha kargoya verilmediyse ve bir tık fiyat arttırabilirsen ben bunları öneririm. Sen neden o zaman almadın dersen ben zaten 850 bandından arttıra arttıra çıktım. Yoksa 2.300₺'ya kadar gidecekti işin sonu :) Bu 2 fare bir tık daha iyi aj139'dan. Fark azken bunlara yönelebilirsin. Capslock sorunu olmasa herkese Attack Shark x3 önerirdim.

@KichyKitty Daha hafif ve daha iyi sensör bir mouse geçeceksin pratikte. SS 3335 ya da 3360 denginde bir sensör kullanıyor olması lazım. Eloshape'den şeklini karşılaştır alacağın farenin şuan ki farenden memnunsan boyut olarak benzer olanı al.
Önerilerim 1500k civarı Darmoshark m3 - Delux m800pro
1250-1300₺ Aj139pro

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Hocam hayırlı olsun öncelikle. 1500₺'ye m3 var ya da 1600₺'ye Delux M800 Pro var. Eğer daha kargoya verilmediyse ve bir tık fiyat arttırabilirsen ben bunları öneririm. Sen neden o zaman almadın dersen ben zaten 850 bandından arttıra arttıra çıktım. Yoksa 2.300₺'ya kadar gidecekti işin sonu :) Bu 2 fare bir tık daha iyi aj139'dan. Fark azken bunlara yönelebilirsin. Capslock sorunu olmasa herkese Attack Shark x3 önerirdim.

@KichyKitty Daha hafif ve daha iyi sensör bir mouse geçeceksin pratikte. SS 3335 ya da 3360 denginde bir sensör kullanıyor olması lazım. Eloshape'den şeklini karşılaştır alacağın farenin şuan ki farenden memnunsan boyut olarak benzer olanı al.
Önerilerim 1500k civarı Darmoshark m3 - Delux m800pro
1250-1300₺ Aj139pro
Hocam yurtdışından geliyor ve kargoya verildi üzer mi bu mouse beni

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Erman
Hocam yurtdışından geliyor ve kargoya verildi üzer mi bu mouse beni
Hayır güzel fare sadece bütçe olarak yakın diğer farelerin skatezleri daha iyi geliyor. Yukarıdaki mesajda scroll sert olduğundan dert yanmıştım ama benim ürünün kasasının iç kısımdaki bant değiyormuş montaj sırasında sanırım dikkat edilmemiş. Farenin için açtım ve düzelttim şuan yağ gibi kayıyor.
Bunun dışında biraz pubg'de modlara girdim. Orada herhangi bir imleç atlama vs yaşamadım. Bunun dışında uzun kullanımda ne getirir bilmiyorum. Hayırlı olsun tekrardan.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Hayır güzel fare sadece bütçe olarak yakın diğer farelerin skatezleri daha iyi geliyor. Yukarıdaki mesajda scroll sert olduğundan dert yanmıştım ama benim ürünün kasasının iç kısımdaki bant değiyormuş montaj sırasında sanırım dikkat edilmemiş. Farenin için açtım ve düzelttim şuan yağ gibi kayıyor.
Bunun dışında biraz PUBG'de modlara girdim. Orada herhangi bir imleç atlama vs yaşamadım. Bunun dışında uzun kullanımda ne getirir bilmiyorum. Hayırlı olsun tekrardan.
Sağ olun hocam bundan 1 sene sonrada sıkıntı yapsa amazon garantisi para iadesi alıp hallederim yenisini alıp

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Kayhan Uygun
Bulaşmayın yüksek latencyli ürün incelemelerde üst düzey oyuncu olmayanlar bile bu gecikme hissediliyor demiş

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Barış
Şu amazon indirime giren mouselardan almak istiyorum ama çok seçenek var hangisini seçeceğim
g603 kullanıyorum hali hazırda kablosuz lazım

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,291
İsim
Selim
Caps basılı tutunca mouse 3fps oluyor.:confused:

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası