MonteCapz
80+ Bronze
Dahası
Ben almayı düşünüyordum, o kadar kötü mü?fps oyunları için alınmaz gecikmesi çok fazla bir ay bile dayanamadan sattım
Ben almayı düşünüyordum, o kadar kötü mü?fps oyunları için alınmaz gecikmesi çok fazla bir ay bile dayanamadan sattım
AJAZZ Aj199 da aynı şekilde razer Cobra PRO Wireless a geçince bunu farkettim.Ben almayı düşünüyordum, o kadar kötü mü?
kötü kanka uzak durBen almayı düşünüyordum, o kadar kötü mü?
Aylardır kullanıyorum valo da CS de oynuyorum.fps oyunları için alınmaz gecikmesi çok fazla bir ay bile dayanamadan sattım
Yav ne takılması kullandığımdan beri 2 kere ya oldu ya olmadı o da şarj az olunca takılıyor. Hafif kablosuz bir şey arıyorsan al geç illa razer kalitesi bekliyorsan malesef üzecek. Fp diyoruz. Benimki parladı plastiği ufak ufak.Kupon nays ile 850tl gelio sizce nasıl alınır mı çok mu takilio
VİPER V3 HYPERSPEED var ama satıcam beyaz mouse istiyorumYav ne takılması kullandığımdan beri 2 kere ya oldu ya olmadı o da şarj az olunca takılıyor. Hafif kablosuz bir şey arıyorsan al geç illa razer kalitesi bekliyorsan malesef üzecek. Fp diyoruz. Benimki parladı plastiği ufak ufak.
SS rival 3 varAJAZZ Aj199 da aynı şekilde razer Cobra PRO Wireless a geçince bunu farkettim.
Mouse sanki mini atlamalı kasar gibiymiş.
3395 sensörle göz boyuyorlar fakat iş pratikte öyle değil 500-600 TL lik kablolu mouse kullanın daha iyi