Oyuncu faresi
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
Beyler attack shark ürünleri bu ara bi popüler oldu bi baktım fiyatlarına göre özellikleri baya iyi sensörleri falan kaliteli sizce alınır mı?
Reis markanın ürünlerini fazla kullanmadım ama bizim burdaki internet kafede X6 modeli var böyle bir mouse yok bu kadar mı güzel olur bir mouse harika 10/10Beyler attack shark ürünleri bu ara bi popüler oldu bi baktım fiyatlarına göre özellikleri baya iyi sensörleri falan kaliteli sizce alınır mı?
EyvallahReis markanın ürünlerini fazla kullanmadım ama bizim burdaki internet kafede X6 modeli var böyle bir mouse yok bu kadar mı güzel olur bir mouse harika 10/10
Yine farklı masada Logitech X Superlight modeli var kral inanırmısın X6 daha güzel geliyor bulabilirsen kaçırmaEyvallah
Sence x3 max mı x6 mı x3 maxın sensoru daha iyi ama sanirsamx3 modelınde yanılmıyorsam mcu konumu yuzunden sorunlar var
bu paralara furylevel z1 alınır bence gumrukten gecmeyebılır x3 yada x6Sence x3 max mı x6 mı x3 maxın sensoru daha iyi ama sanirsam
Turkiyede var x3 maxbu paralara furylevel z1 alınır bence gumrukten gecmeyebılır x3 yada x6
3950 ama mcusu nedirTurkiyede var x3 max
Mcu ne tam olarak3950 ama mcusu nedir
pc de işlemci neyse mouse da oMcu ne tam olarak
Biyerde göremedim x3 maxınkini yazmıyor.pc de işlemci neyse mouse da o