bende de çıkmadı bi düşündürücü kapıda geçirmeseler bariVergi çıkmıyor bende
arkadaşım enayilikten bahsediyorsun acaba kaç liraya Razer orochi v2 almaya çalıştın da bana sahte ürün gönderdiler diyorsun. üstelik razer diyorsun hatta. çoğu çin sitelerinde sahte ürünler satılıyor. bu gizli değil bazı satıcılar bunu söylüyor, kimisi belirtmiyor. bunları fark edememek akıllılık değil. bu klavye zaten bilindik bir marka değil. bunun çakması, taklidini yapmaya uğraşmazlar. sen çok akıllısın belli.Sahte almadım, orijinal razer fotoğraflarını kullanışmıştı ilanda adam. Herkes enayi bi' siz akıllısınız.
knk elimde ürün kalmadı 1 siyah kaldıMaske taksanda yuzun gozukuyor memati
Mesaj otomatik birleştirildi:
10 dolarlik esyama 250tl vergi kesiyor ptt haberiniz olsun en az bi 600 700 vergi odersiniz buna
Sence vergi ödemeden Tr girer mibende de çıkmadı bi düşündürücü kapıda geçirmeseler bari
700 Tl idi, en az 1-2 yıl önce aldım. O zamana göre makul olabilecek bir fiyattı yani. Normalde sık sık 20-30 dolara satılan bir ürün. Bizim ülkemizde millete geçiriyor oldukları ucuza ürün satılamayacağı anlamına gelmiyor. Paramın tamamını geri aldım zaten. Sahte ürünleri özellikle Shop1103590522 Store gibi bot mağaza isimleriyle satıyorlar.arkadaşım enayilikten bahsediyorsun acaba kaç liraya Razer orochi v2 almaya çalıştın da bana sahte ürün gönderdiler diyorsun. çoğu çin sitelerinde sahte ürünler satılıyor. bu gizli değil bazı satıcılar bunu söylüyor, kimisi belirtmiyor. bunları fark edememek akıllılık değil. bu klavye zaten bilindik bir marka değil. bunun çakması, taklidini yapmaya uğraşmazlar. sen çok akıllısın belli.
an az 450 TL vergi çıkacak o da en azbende de çıkmadı bi düşündürücü kapıda geçirmeseler bari
sen fazla zeki biri gibi duruyosun çok belli etme böyle kendiniknk elimde ürün kalmadı 1 siyah kaldı
Sence vergi ödemeden Tr girer mi
vergiyi çıkarmanın yolu yok mu ya 300 tllik bir şey alacağımbende de çıkmadı bi düşündürücü kapıda geçirmeseler bari
Ne konuda?sen fazla zeki biri gibi duruyosun çok belli etme böyle kendini
500ü geçeran az 450 TL vergi çıkacak o da en az
En az dedim ki o kadar da çıkar yani bi anlamı yok en kötü gelişi 1300 olacak500ü geçer
Hepsini sattınız mı ve kaça gitti toplamknk elimde ürün kalmadı 1 siyah kaldı
Sence vergi ödemeden Tr girer mi