Neler Yeni

Öneri AULA F75 HAKKINDA BILGI ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ahmet Muhsin
Selamlar normalde dizustu kullaniyorum ama gelecek yillarda masaustune gecmeyi dusunuyorum alsammi almasammi cok arada kaldim f75 cok iyi bir forsat ise almayi dusunuyorum degil gerek yok derseniz almayacagim 2500 bakiyem var 1200e elden birisinden ajazz a159 pro alacagim geriye 1300 kaliyor klavyede yaninda mousepadle vergi dahil 1130 tl civari geliyor 1070 uzerine olabilseydi vergisiz arkadasimla 2tane alacaktik ama maelef alamadik bu konuda bir fikri olan olursada mutlu olurum onerilerinizi bekliyorum

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Shoto Todoroki
Selamlar normalde dizustu kullaniyorum ama gelecek yillarda masaustune gecmeyi dusunuyorum alsammi almasammi cok arada kaldim f75 cok iyi bir forsat ise almayi dusunuyorum degil gerek yok derseniz almayacagim 2500 bakiyem var 1200e elden birisinden ajazz a159 pro alacagim geriye 1300 kaliyor klavyede yaninda mousepadle vergi dahil 1130 tl civari geliyor 1070 uzerine olabilseydi vergisiz arkadasimla 2tane alacaktik ama maelef alamadik bu konuda bir fikri olan olursada mutlu olurum onerilerinizi bekliyorum
Çok iyi bir fırsat değil. çok çok iyi bir fırsat. klavyenin kendi sitesinde 70 dolar olması bile yeterli bir sebep.

slayer721

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Emirhan Özkan
aula 1 2k bütçeye kadar alınabilecek en iyi seçenek

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Shoto Todoroki
Yani gerek olmasa bile al diyosunuz :D
Kesinlikle. bırak kenarda dursun ya da birine sat daha fazlaya. illa ki bişey de işine yarar. şuan klavyen yok galiba masaüstü için çok iyi bir fırsat bence.

xfeleas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Esen
custom klavye gibi foamlar ve yalıtımlar var. bu materyalleri almayı geçtim adam akıllı piyasada bulup uydurmak dert. alıncak en kullanışlı klavyedir. 3 modu var. ışığı falan güçlü baya kullanışlı. ben iki rengini de satın aldım. kesinlikle tavsiye ederim. makale yazıyorum çoğu zaman be n ve aşırı memnunum.

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Shoto Todoroki

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,237
İsim
Muhammed emin efe
custom klavye gibi foamlar ve yalıtımlar var. bu materyalleri almayı geçtim adam akıllı piyasada bulup uydurmak dert. alıncak en kullanışlı klavyedir. 3 modu var. ışığı falan güçlü baya kullanışlı. ben iki rengini de satın aldım. kesinlikle tavsiye ederim. makale yazıyorum çoğu zaman be n ve aşırı memnunum.
Geçen birisi yalıtım katmanından pcbyi bastırınca içeri çöktüğü için klavye bozuk sanmış konu açmıştı fgdfgdfg. Ulan lavuk biraz daha zorlasa pcb kırılacak. İyilik yaramıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ahmet Muhsin
Aula nın muadilleri 3-3.5k arası yurt dışı fiyatı 70 dolar zaten.
Reis siparis ettim bakalim insallah sıkıntıli gelmez ajazz 159 proyuda konyaki bir arkadastan 1200e alcam set tamam olcak insallah bu arada promu iyi yoksa apexmi sizce

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Shoto Todoroki
Reis siparis ettim bakalim insallah sıkıntıli gelmez ajazz 159 proyuda konyaki bir arkadastan 1200e alcam set tamam olcak insallah bu arada promu iyi yoksa apexmi sizce
İkisinide kullandım ikisinide performans olarak ayırt edemedim.Apex te clicklerde gıcırdama sorunu var bir çoğunda o biraz rahatsız edebiliyor. pro daha sorunsuz bir model. yani apexin sadece docku ekranlı falan. donanımsal olarak evet apex daha iyi ama aradaki farkı normal bir insan anlayamaz.Yani ikisininde temiz sorunsuz olduğunu varsayaraktan birisini seçsem apex derdim ama işte sorunlu gelip gelmemesi şans işi pro alarak en risksizini yapmışsın.

Amd34

80+ Silver
Beyler bu aula'da (@) işareti yapamıyorum bu sorunu yaşayan var mı?

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,398
Üyeler
160,844
Son üye
Alparslan00
Top Bottom